x

Hovedkapitler

  1. LimeSurvey Cloud vs LimeSurvey CE
  2. Hurtigstartveiledning - LimeSurvey 3.0+
  3. Installasjon - LimeSurvey CE
  4. Hvordan lage en god undersøkelse (veiledning)
  5. Komme i gang
  6. Administrere LimeSurvey
  7. Undersøkelser - introduksjon
  8. Innstillinger for undersøkelse
  9. Meny for undersøkelse
  10. Undersøkelsesstruktur
  11. Spørsmål - introduksjon
  12. Spørsmålsgrupper - introduksjon
  13. Undersøkelser - administrasjon
  14. Verktøylinjen for undersøkelsen
  15. Flerspråklig undersøkelse
  16. ExpressionScript-motor – Hurtigstartguide
  17. Ukategoriserte og avanserte funksjoner
  18. Vanlige spørsmål (generelt)
  19. Feilsøking
  20. Løsninger og omveier
  21. Lisens
  22. Versjonsendringer
  23. Tillegg
 Actions

Lukke en undersøkelse

From LimeSurvey Manual

Denne siden kan være maskinoversatt og kan inneholde feil. Vis den engelske originalen · Forbedre denne oversettelsen
This page is a translated version of the page Closing a survey and the translation is 100% complete.



Generelt

For å stoppe en undersøkelse kan du enten la den utløpe eller deaktivere den.


  Obs : Vi anbefaler på det sterkeste å bruke utløpsalternativet for å lukke en undersøkelse. Forklaringen finner du nedenfor.


Utløp

Du kan la undersøkelsen utløpe manuelt ved å redigere undersøkelsesdetaljene og angi en Utløpsdato/-tid:



Alternativt, når du deaktiverer undersøkelsen (ved å klikke på knappen Stopp undersøkelsen), får du et alternativ for å la undersøkelsen utløpe, som har samme funksjon:



Hvis du velger å la undersøkelsen utløpe:

  • Ingen resultater går tapt
  • Ingen respondentinformasjon går tapt
  • Det er begrenset hvor mye du kan endre spørsmål, grupper og parametere
  • En utløpt undersøkelse er ikke tilgjengelig for deltakere (de ser bare en melding om at undersøkelsen er utløpt)
  • Det er mulig å utføre statistikk på besvarelser i LimeSurvey

For å gjøre undersøkelsen tilgjengelig for deltakerne dine igjen, endrer du eller fjerner utløpsdatoen i panelet Publisering og tilgang.

Deaktivering

(1) Klikk på knappen Stopp undersøkelsen i den øverste verktøylinjen.



(2) Klikk på knappen Deaktiver undersøkelse



  • Alle resultater går tapt (du får ikke tilgang til dem via LimeSurveys brukergrensesnitt).
  • All deltakerinformasjon går tapt.
  • Den deaktiverte undersøkelsen er ikke tilgjengelig for deltakerne (de får en melding om at de ikke har tillatelse til å se denne undersøkelsen).
  • Alle spørsmål, grupper og parametere kan redigeres igjen.
  • Vi anbefaler at du eksporterer besvarelsene dine før du bruker dette alternativet.


Hjelp! Jeg lukket undersøkelsen min ved et uhell – hva nå?

Hvis du lukket undersøkelsen ved et uhell, er det viktig at du ikke endrer noe i undersøkelsen. Slik gjenoppretter du dataene dine:

  1. Aktiver undersøkelsen din igjen.
  2. Velg Besvarelser i undersøkelsens verktøylinje.
  3. Klikk på Importer og velg menyoppføringen «Importer svar fra en deaktivert undersøkelsestabell».
  4. Velg kildetabellen din.
  5. Klikk på Importer øverst til høyre på skjermen.


  Advarsel : Du kan importere alle de gamle besvarelsene som er kompatible med din nåværende undersøkelse. Kompatibilitet avgjøres ved å sammenligne kolonnetyper og kolonnenavn, og ID-feltet ignoreres alltid. Bruk av typetvang kan føre til alvorlige problemer med dataene dine; bruk det med forsiktighet, eller helst ikke i det hele tatt.




For øyeblikket oppdager og håndterer LimeSurvey følgende endringer:

  • Spørsmål er flyttet til en annen gruppe (resultatet importeres korrekt).
  • Spørsmål er fjernet fra målet (resultat er ignorert).
  • Spørsmål er lagt til i målet (resultatet settes til databasens standardverdi).