Vis lagrede, men ikke leverte besvarelser
From LimeSurvey Manual
Introduksjon
Visningen Lagrede men ikke leverte besvarelser vises hvis innstillingen deltakere kan lagre og fortsette senere er aktivert.

Hvis innstillingen er aktivert, klikker du på Besvarelser og får tilgang til listen over brukere som har valgt å lagre, men ikke sende inn besvarelsen sin:

Når siden er lastet, vises tabellen «Lagrede besvarelser»:

Tabellen med lagrede besvarelser inneholder følgende kolonner:
- ID: ID-en til den lagrede, men ikke innsendte besvarelsen. Merk at den er forskjellig fra den som er lagret i svartabellen!
- Handlinger: to handlinger kan utføres:
- Rediger oppføring: hvis du klikker her, blir du sendt videre til dataregistreringssiden som tilhører den aktuelle besvarelsen
- Slett oppføring: klikk på den røde søppelkasseknappen for å slette besvarelsen
- Identitet: brukernavnet respondenten brukte for å lagre besvarelsen sin
- IP-adresse: dette feltet er tomt så lenge IP-adresse-attributtet ikke er aktivert (det er deaktivert som standard)
- Data lagret: datoen da respondenten valgte å lagre besvarelsen sin
- E-postadresse: respondentene trenger ikke å fylle ut dette (nyttig når du arbeider med anonyme besvarelser)! Se neste avsnitt for flere detaljer.
Slik lagrer du besvarelsen og sender den inn senere
Knappen Fortsett senere er plassert øverst til høyre på skjermen mens respondenten fyller ut undersøkelsen:

Når du har klikket, vises følgende side:

Følgende felter vises: navn, passord, gjenta passord og e-postadresse. Av de fire feltene er det bare «e-postadresse» som ikke må fylles ut (det er nyttig for å sikre anonymiteten til respondentene). Hvis det ikke fylles ut, vil imidlertid ikke respondenten motta noen e-post med dataene som ble fylt inn på denne siden (brukernavnet og passordet som ble brukt for å lagre besvarelsen slik at den kan åpnes senere). Respondenten må derfor enten huske navnet og passordet som ble skrevet inn i feltene, eller lagre dataene lokalt på maskinen sin før han eller hun klikker på «Lagre»-knappen.
Når du er ferdig, kan du lukke siden/nettleseren.
For å fortsette der du slapp, åpner du lenken til undersøkelsen og ser øverst til høyre på skjermen etter knappen Last inn uferdig undersøkelse:

Når du har klikket, blir du bedt om å oppgi påloggingsinformasjonen din for å fortsette å fylle ut undersøkelsen der du slapp:
