Actions

Vraagtype - Lijst (Dropdown)

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page Question type - List (Dropdown) and the translation is 100% complete.

Korte beschrijving

Met dit vraagtype kunt je invoer verzamelen van een dropdownlijst. Je kunt ook subcategorieën binnen de lijst maken met het attribuut 'Categorie scheidingsteken'.



Voorbeeld: downloaden

Algemene opties

Optie 'Anders' (other)

Beschrijving

Deze optie wordt bij meerdere vraagtypes gebruikt. Je kunt hiermee een keuze toevoegen voor de gebruiker als die een ander antwoord wil kiezen dan de vooraf bedachte antwoorden. Normaal gesproken is dit een keuze 'Anders', waarbij dan eventueel kan worden aangegeven of die keuze dan door de gebruiker mag worden ingevuld.

Beschikbare opties

  • Aan
  • Uit (standaard)



Verplicht (mandatory)

Beschrijving

Met deze optie kan de enquête-beheerder instellen dat een bepaalde vraag beantwoordt moet worden voordat de deelnemer verder kan gaan met invullen. Als je een vraag hebt met subvragen en je wilt niet alle onderdelen verplicht maken, gebruik dan de optie Minimum aantal antwoorden (min_answers) op de tab Logica.

Als je een van de vooraf geïnstalleerde thema's gebruikt en het attribuut verplicht is ingeschakeld, wordt er naast de vraag een rood sterretje weergegeven. Als je het sterretje wilt verbergen, lees dan deze beschrijving.


Beschikbare opties

  • Aan - Vraag moet worden beantwoord voordat de deelnemer naar de volgende pagina kan - de antwoordoptie 'Geen antwoord' wordt nooit getoond.
  • Zacht - Als de vraag niet wordt beantwoord, wordt een waarschuwing weergegeven wanneer wordt geprobeerd door te gaan naar de volgende pagina - de deelnemer kan er echter voor kiezen de waarschuwing te negeren en verder te gaan. Merk op dat de optie 'Geen antwoord' nog steeds wordt weergegeven (indien geactiveerd in de instellingen voor enquêtepresentatie)
  • Uit (standaard) - Vraag kan onbeantwoord blijven


Conditie (eerder "Relevantievergelijking")

Beschrijving

Als de waarde van de conditie 1 of true is dan is de vraag relevant en wordt de vraag getoond bij het invullen van de enquête. En anders niet. Bij elke vraag kun je een relevantievergelijking specificeren. Dit vervangt de condities, het ondersteunt veel meer complexe logica.

Syntax markering in kleur

Wanneer je de conditie opslaat, dan wordt het geëvalueerd en met kleur gemarkeerd. De fouten worden met een kleur aangegeven waardoor je de fouten gemakkelijker ziet,

 Hint: Om de condities in je enquête te controleren gebruik je de functie toon logica enquête.


Geldige waarden

  • Een conditie gebruikt de syntax die beschreven is in ExpressionScript, zonder de omringende accolades.

Voorbeelden

Voorbeelden van het met kleur markeren, oftewel syntax markering.


Tonen

Answer order (answer_order)

Description

This attribute allows to set the order of answer options. (New in 5.5.0 build 221219)

Available options

  • Normal (default)
  • Alphabetically
  • Random - Randomize when participant enters survey

Example

See this example (outside link) to better understand how to use different LimeSurvey randomization features.


Verberg tip (hide_tip)

Beschrijving

Bijna alle vraagtypes hebben een helptekst om de deelnemer te ondersteunen bij het invullen van de vraag. Met dit attribuut kun je de helpfunctie uitzetten.

Deze helptekst bevat informatie over de validatie (minimum/maximum aantal antwoorden, minimum/maximum van de som van de antwoorden). Als de hide_tip ingeschakeld is wordt de helptekst verborgen, maar als de deelnemer een ongeldige waarde invult wordt de helptekst getoond (in het rood omdat het een foutmelding is). Na het verbeteren wordt de tekst groen.

Beschikbare opties

  • Aan - de tip wordt verborgen
  • Uit (standaard)



Categorie scheidingsteken (category_separator)

Beschrijving

Je kunt hier een teken invoeren dat LimeSurvey als categorie scheidingsteken moeten zien binnen de antwoorden.

Voorbeeld

Als je ":" als scheidingsteken kiest, dan geef je een antwoord op als "Fruit: sinaasappel" en een ander als "Fruit: appel". Je hebt dan een categorie "Fruit" met twee items "sinaasappel" en "appel". Deze worden getoond als categorie/item in de dropdownlijst.



Label 'Anders' (other_replace_text)

Beschrijving

Je kunt met deze tekst het label "Anders:" bij de antwoordopties vervangen.

NB: De bijbehorende optie op de tab Algemene opties moet dan natuurlijk zijn ingeschakeld.

Voorbeeld

Als je bij dit attribuut invult "Andere:", dan krijg je als antwoordoptie een keuze "Andere:" in plaats van "Anders:".


  Probleem in LimeSurvey 4.X : Gebruik dit vraagattribuut alleen in enquêtes die maar in één taal zijn! De vertaling zal wel geprobeerd worden maar die kan alleen werken als er toevallig al een vertaling van is in de bestaande vertalingen. (Er kan dus hiervoor geen vertaling worden toegevoegd.) Om je andere teksten te vertalen zou je dus je eigen Engelse teksten aan het mo-bestand moeten toevoegen en het via dat bestand in de gewenste talen moeten vertalen.




Positie voor optie 'Overige:' (other_position)

Beschrijving

Geeft aan waar de optie 'Overige' in de antwoordlijst geplaatst moet worden.

NB: De bijbehorende optie op de tab Algemene opties moet dan natuurlijk zijn ingeschakeld.

Opties

  • Voor Geen antwoord: De optie 'Overige' wordt in de antwoordlijst geplaatst vóór de antwoordoptie 'Geen antwoord'.
  • Bij Einde: De optie 'Overig' wordt aan het einde van de antwoordlijst geplaatst.
  • Na een specifieke antwoordoptie: De optie 'Overig' wordt in de antwoordlijst geplaatst na een specifieke antwoordoptie die wordt ingesteld in het attribuut Antwoordcode voor 'Na specifieke antwoordoptie'.



Vraagthema (question_theme)

Beschrijving

Hiermee kun je aangepaste thema's gebruiken bij de betreffende vragen.

Beschikbare opties

  • Zie bij Vraagthema's in het paneel Thema's.

Lees: Question themes

NB: Deze functie is nog in ontwikkeling.


Deze vraag altijd verbergen (hidden)

Beschrijving

Indien ingeschakeld wordt de vraag altijd verborgen voor de deelnemers aan de enquête. Je kunt dit gebruiken als:

  • je met een URL een vraag al ingevuld toont, dan kun je met deze instelling voor zorgen dat de vraag helemaal niet getoond wordt aan de deelnemer. Deze instelling gaat voor wat met condities is ingesteld, de vraag wordt helemaal niet opgenomen op de pagina.
  • je een even snel een waarde wilt bepalen of opslaan met ExpressionScript.
NB: Deze functie wordt vaak gebruikt bij het vraagtype vergelijking.

Beschikbare opties

  • Aan
  • Uit (standaard)


CSS-class (css_class)

Beschrijving

Als je een speciale CSS-class wilt gebruiken bij bepaalde vragen dan kun je hier de classname invoeren. Gebruik een spatie als scheidingsteken als je meer classnames wilt invoeren.

Geldige waarden

  • Een tekst met spaties tussen de verschillende CSS-classnames.
 Hint: U kunt gebruik maken van ExpressionScript voor classnames (Nieuw in 3.0.0) . Bedenk dat de naam niet dynamisch wordt bijgewerkt, gebruik daarom alleen statische variabelen of vragen in een andere pagina.


  De W3C bepaalt dat een CSS-classname alleen de tekens [a-zA-Z0-9] en ISO 10646-tekens U+00A1 en hoger, het koppelteken (-) en het onderstrepingsteken (_) kan bevatten. De naam mag niet beginnen met een cijfer of een streepje gevolgd door een cijfer.




Hoogte van dropdown (dropdown_size)

Beschrijving

Bij het vraagtype Lijst dropdown kun je hiermee aangeven hoeveel items je wilt tonen aan de deelnemer zonder dat die hoeft te scrollen of te klikken.

Geldige waarden

  • Elk geheel getal groter dan 0
  • NB: Als je hier een aantal kiest dat groter is dan het aantal beschikbare items, dan worden alle beschikbare opties getoond.



Ondersteuning bij afdrukken enquête (printable_survey_relevance_help)

Beschrijving

Als je een enquête afdrukt kun je ook de relevantievergelijkingen afdrukken. Maar waarschijnlijk wil je liever geen expressie afdrukken maar een uitleg. Hier kun je die uitleg invullen.

Geldige waarden

  • Een tekst voor degene die de enquête op papier invult.



Prefix van items in lijst (dropdown_prefix)

Beschrijving

Bij het vraagtype Lijst dropdown kun je hiermee optioneel elke entry in de lijst een voorvoegsel geven. Hierdoor is het kiezen met een toetsenbord gemakkelijker.

Beschikbare opties

  • Geen
  • Volgorde - als 3


Logica

'Anders:' opmerking verplicht (other_comment_mandatory)

Beschrijving

Alleen van toepassing bij een verplichte vraag met een optie "Anders", de deelnemer kan in dit veld een opmerking / toelichting invullen (other comment).

Als deze instelling gekozen is, en de deelnemer kiest de optie "Andere" (checkbox of lijst), dan moet de deelnemer een opmerking / toelichting invullen.

Deze optie is er niet voor meerkeuzevragen omdat de checkbox "Anders" hiervoor niet bestaat, alleen de ingevulde opmerking wordt opgeslagen. Dit is dus alleen zinvol als other_comment_mandatory ingesteld is, daarom is dat altijd zo voor dit vraagtype.

Beschikbare opties

  • Aan
  • Uit (standaard)

Voorbeeld

Indien ingeschakeld voor een vraag met vraagtype "Meerkeuzevragen met opmerkingen", als de deelnemer een waarde invult in het linkerdeel van het "Anders" antwoord maar niet in de opmerking zelf, dan wordt er een waarschuwing getoond.



Randomisatiegroepsnaam (random_group)

Beschrijving

Plaatst de vragen in een randomisatiegroep waardoor de vragen in een willekeurige volgorde getoond worden aan de deelnemers.

Een voorbeeld van een enquête met deze functie staat hier.

Geldige waarden

Geef een tekst op (bijvoorbeeld: 'groep1'). Alle vragen die deze tekst bij dit veld hebben krijgen onderling een willekeurige plaats.


Preview Als je een voorbeeld van de vragen wilt bekijken, gebruik dan het voorvertonen van de enquête in plaats van die van de vragengroep, omdat van de tweede is gemeld dat deze de vragen niet in een willekeurige volgorde zou weergeven.



Vraag validatievergelijking (em_validation_q)

Beschrijving

Deze vergelijking wordt gebruikt om de hele vraag te valideren. Als de invoer van een vraag niet voldoet, dan wordt de em_validation_q_tip getoond met de em_q_fn_validation CSS-style om de fout te markeren. Deze tip is standaard verborgen (hidden) in het template.css.

Het belangrijkste verschil van deze optie en die validatie bij subvragen (em_validation_sq optie), is dat hier een foutboodschap kan worden getoond. Bij subvragen worden fouten aangegeven met een (licht)rode achtergrond.

Geldige waarden

  • Een vergelijking, die de ExpressionScript syntax gebruikt, zonder de omringende accolades.

Voorbeeld

  • Je wilt demografische informatie verzamelen van gebruikers met een meerdere korte teksten vraag, en je wilt controleren dat de gebruiker een geldig e-mailadres en telefoonnummer invult.

Voorbeeld met ongeldige gegevens:

Voorbeeld met geldige gegevens:

Hoe moet je de vraag wijzigen om de informatie in te voeren:

En hier een stukje van het Enquête logica bestand waarmee je de nauwkeurigheid van je expressie kunt controleren en dat er geen fouten in de syntax zijn:

Zoals je kunt zien controleert de validatie vergelijking dat zowel het e-mailadres als het telefoonnummer of leeg zijn of voldoen aan een reguliere expressie filter.

De validatie tip is de tekst die getoond moet worden als het telefoonnummer of het e-mailadres ongeldig zijn.

 Hint: Als je meer complexe validatie-teksten wilt maken, lees dan ExpressionScript.


Als je het voorbeeld wilt importeren in je eigen LimeSurvey installatie, dan kun je het bestand downloaden.

 Tip: LET OP, LimeSuvey gebruikt de Perl-syntax voor reguliere expressies, ze moeten dus beginnen en eindigen met een / (slash)!



Vraag validatie tip (em_validation_q_tip)

Beschrijving

Als je vraag validatievergelijking gebruikt, dan is dit de optionele boodschap die als tip getoond wordt hoe de vraag ingevuld moet worden.

Geldige waarden

Voorbeeld

Het voorbeeld staat bij de Vraag validatievergelijking. Je kunt daar zien hoe er met maatwerk kan worden aangegeven wat er als tip wordt getoond als er een fout wordt gemaakt door de gebruiker.


Overige

Forceer nieuwe pagina (page_break)

Beschrijving

Dit attribuut is alleen actief als je een enquête gaat afdrukken. Je kunt een nieuwe pagina forceren voor de vraag.

Beschikbare opties

  • Aan
  • Uit (standaard)



SPSS-export schaaltype (scale_export)

Beschrijving

Alleen gebruikt voor het naar SPSS exporteren. Dit attribuut bepaalt de schaal die in SPSS gebruikt wordt. SPSS gebruikt anders haar eigen standaardwaarde. Meer informatie over schalen staat in de SPSS documentatie.

Beschikbare opties

  • Standaard (standaard)
  • Nominaal
  • Ordinaal
  • Schaal


Statistieken

Toon in openbare statistieken (public_statistics)

Beschrijving

De beheerder kan met dit attribuut bepalen of de resultaten van een bepaalde vraag getoond moeten worden aan de respondent na het voltooien van het invullen van de enquête.

NB: De statistieken worden alleen op de laatste pagina getoond als de functie is ingeschakeld op het paneel Presentatie.

Deze instelling staat voor elke vraag standaard op 'Uit' (=Niet tonen van de statistieken van deze vraag aan de respondent). Je moet dit dus per vraag inschakelen als je de statistieken van die vraag wilt tonen.

Beschikbare opties

  • Aan
  • Uit (standaard)



Toon diagram (display_chart)

Beschrijving

De beheerder kan met dit attribuut bepalen of een diagram met de resultaten van de enquête bij deze vraag getoond moeten worden aan de respondent na het afronden van de enquête door de respondent.

NB: Om de diagram te tonen op de laatste pagina moeten de volgende opties zijn ingeschakeld:


Beschikbare opties

  • Aan
  • Uit (standaard)



Diagramtype (chart_type)

Beschrijving

De enquête-beheerder kan met dit attribuut het type diagram bepalen dat aan de respondent wordt getoond na het afronden van het invullen van de enquête.

NB: Je moet de instellingen van de vraag en de enquête wijzigen zodat de diagrammen na afloop van de enquête getoond worden. Meer informatie over het attribuut diagram tonen.

Beschikbare opties

  • Staafdiagram
  • Taartdiagram
  • Radar
  • Lijn
  • PolarArea
  • Ring


Tijdmeting

Tijdslimiet (time_limit)

Beschrijving

Als je dit attribuut gebruikt dan krijg je een teller die terug telt nadat de vraag/pagina geladen is. Bij het aflopen wordt of de vraag verplaatst naar de volgende pagina of wordt het een alleen-lezen vraag.

Geldige waarden

  • Elk positief geheel getal

Voorbeeld

Zet het op 240 om 4 minuten terug te tellen (240 seconden)


<onlyinclude>

Tijdslimiet actie (time_limit_action)

Beschrijving


Bepaald welke actie er ondernomen wordt bij het verlopen van de tijdslimiet. Standaard is het "Waarschuwen en doorgaan", dit betekent dat er een waarschuwing wordt gegeven dat de tijdslimiet is verlopen, de vraag wordt opgeslagen en er wordt automatisch op de knop "Volgende >>" gedrukt. De andere keuzes zijn:

  • "Doorgaan zonder waarschuwen", dus geen waarschuwing tonen maar doen alsof er op de vervolg-knop gedrukt is.
  • "Alleen uitschakelen", de deelnemer kan de vraag niet meer invullen, maar er wordt niet automatisch op de vervolg-knop gedrukt.

Deze instelling is alleen van toepassing als de algemene tijdslimiet instelling geactiveerd is.

Beschikbare opties

  • Waarschuwen en doorgaan (standaard)
  • Doorgaan zonder waarschuwen
  • Alleen uitschakelen


Aanvullende informatie


  Attentie : Als de vraag verplicht is, of als een vraag in de groep verplicht is, wordt een loop in JavaScript gemaakt als de verplichte vraag (vragen) niet wordt / worden beantwoord. Als resultaat zal op het scherm worden weergegeven dat bepaalde vragen niet zijn ingevuld, wat op zijn beurt zal leiden tot het vernieuwen van de pagina.
In plaats van te vertrouwen op verplichte vragen, kun je expressies gebruiken (lees meer over vraag en subvraag validatievergelijkingen) om de gebruiker de vraag te laten beantwoorden. Voorbeeld van de werking van validatievergelijkingen.



In het geval dat je een tijdslimiet (timer) wilt toepassen op een vraaggroep, kies dan het formaat groep-voor-groep, stel bij een vraag in dat de tijdslimietfunctie gebruik wordt, en kies de optie voor waarschuwen en verdergaan (standaard) als actie. Zodra de limiet is bereikt, wordt de enquête verplaatst naar de volgende pagina.


Tijdslimiet uitschakelen volgende (time_limit_disable_next)

Beschrijving

Hiermee kun je de knop volgende uitschakelen als de tijdslimiet nog niet verlopen is. Normaal zal een deelnemer ongeacht een tijdslimiet op vervolg willen klikken om door te gaan naar de volgende vraag. Als je hier voor "Aan" kiest, dan wordt de knop grijs weergegeven en is pas na het verlopen van de tijd weer beschikbaar.

Deze instelling is alleen van toepassing als de algemene tijdslimiet instelling geactiveerd is.

Beschikbare opties

  • Aan : De vervolg-knop is uitgeschakeld totdat de tijdslimiet is afgelopen.
  • Uit : (standaard)
NB: Als de enquête de vragen per vraaggroep toont dan is deze functie van toepassing op alle vragen in die vraaggroep.



Tijdslimiet uitschakelen vorige (time_limit_disable_prev)

Beschrijving

Hiermee kun je de knop vorige uitschakelen als de tijdslimiet nog niet verlopen is. Normaal zal een deelnemer ongeacht een tijdslimiet op vorige willen klikken om terug te gaan naar de vorige vraag. Als je hier voor "Aan" kiest, dan wordt de knop grijs weergegeven en is pas na het verlopen van de tijd weer beschikbaar.

Deze instelling is alleen van toepassing als de algemene tijdslimiet instelling geactiveerd is.

Beschikbare opties

  • Aan : De vorige-knop is uitgeschakeld totdat de tijdslimiet is afgelopen.
  • Uit : (standaard)
NB: Als de enquête de vragen per vraaggroep toont dan is deze functie van toepassing op alle vragen in die vraaggroep.



Tijdslimiet boodschap (time_limit_countdown_message)

Beschrijving

De boodschap die getoond moet worden tijdens het aflopen van de klok. Deze instelling is alleen van toepassing als de algemene tijdslimiet instelling geactiveerd is. De standaardtekst is "Nog beschikbare tijd".



Tijdslimiet CSS-stijl timer (time_limit_timer_style)

Beschrijving

Je kunt hier je eigen CSS opgeven voor de tijdslimiet. Standaard is: 'width: 150px; margin-left: auto; margin-right: auto; border: 1px solid #111; text-align: center; background-color: #EEE; margin-bottom: 5px; font-size: 8pt;'.

Als je dit gebruikt dan overschrijf je de standaard CSS van een timer, dus weet wat je doet. Je kunt de standaard kopiëren in dit veld en toevoegen 'display: none;'

Deze instelling is alleen van toepassing als de algemene tijdslimiet instelling geactiveerd is.



Tijdslimiet voor verlopen tijd boodschap (time_limit_message_delay)

Beschrijving

Dit attribuut bepaald hoeveel seconden voordat de tijdslimiet verstrijkt, de time_limit_message getoond wordt. Standaard is dit 1 seconde.

Deze instelling is alleen van toepassing als de algemene tijdslimiet instelling geactiveerd is.

Voorbeeld

time_limit_message_delay: 5 = de boodschap wordt 5 seconden van te voren getoond.



Tijdslimiet verlopen boodschap (time_limit_message)

Beschrijving

Dit is de tekst die getoond wordt aan de deelnemer bij het verlopen van de tijdslimiet. Standaard: "Uw tijd om deze vraag te beantwoorden is verlopen.". De tekst wordt niet getoond als je dat bij de time_limit_action hebt opgegeven. Je kunt de tekst opmaken met CSS met het attribuut time_limit_message_style.

Deze instelling is alleen van toepassing als de algemene tijdslimiet instelling geactiveerd is.

Voorbeeld

time_limit_message: Uw tijd om deze vraag te beantwoorden is verlopen.



Tijdslimiet CSS-stijl boodschap (time_limit_message_style)

Beschrijving

Als je dit gebruikt dan overschrijf je de standaard CSS van de timer boodschap. Standaard is: 'top: 10px; left: 35%; width: 30%; height: 60px; padding: 16px; border: 8px solid #555; background-color: white; z-index: 1002; text-align: center; overflow: auto'.

Als je dit gebruikt dan overschrijf je de standaard CSS van een timer, dus weet wat je doet. Het wordt aanbevolen om de z-index waarde opnieuw te gebruiken, of dat minstens de z-index waarde hoger is dan die die gebruikt wordt voor het time_limit_warning_message_style attribuut (die is standaard 1001).

Voorbeeld

Gezet op: top: 10px; left: 35%; width: 30%; height: 60px; padding: 16px; border: 8px solid #555; background-color: black; color: white; z-index: 1010; text-align: center; overflow: auto



Tijdslimiet waarschuwing (time_limit_warning)

Beschrijving

Met dit attribuut kun je instellen hoeveel seconden voordat de tijdslimiet verloopt, de time_limit_warning_message getoond moet worden. Als je hier een waarde invult, dan schakel je tijdslimiet waarschuwing in.

Deze instelling is alleen van toepassing als de algemene tijdslimiet instelling geactiveerd is. Je kunt twee waarschuwingen instellen, er zijn namelijk twee instellingen.

Voorbeeld

Als je hier '20' invult, dan wordt de time_limit_warning_message 20 seconden voordat de limiet verstrijkt, getoond.



Tijdslimiet tijd van waarschuwen (time_limit_warning_display_time)

Beschrijving

Hier kun je instellen hoelang de waarschuwing getoond wordt. Standaard is dit tot de tijdslimiet verstreken is. Als je een waarde grote dan 0 invult, dan is dat het aantal seconden dat de waarschuwing getoond wordt.

Deze instelling is alleen van toepassing als de algemene tijdslimiet instelling geactiveerd is. Je kunt twee tijden instellen, er zijn namelijk twee waarschuwingen mogelijk.

Voorbeeld

time_limit_warning_display_time: 10 = De waarschuwing wordt 10 seconden lang getoond.



Tijdslimiet waarschuwing boodschap (time_limit_warning_message)

Beschrijving

De tekst van de waarschuwing die getoond wordt een aantal seconden voordat de tijd verstrijkt. Standaard : "De tijd om deze vraag te beantwoorden is bijna verlopen. U heeft {TIME} over.". Hierbij wordt {TIME} vervangen door een tekst als "30 seconden", of "1 minuut, 5 seconden".

Dit attribuut is alleen van toepassing als de time limit setting is gezet en er een tekst in de time limit warning message is ingevuld. Er is ook een vergelijkbare instelling voor een 2e waarschuwing.

Voorbeeld

Attentie: Over {TIME} is uw tijd om de vraag te beantwoorden verstreken.



Tijdslimiet CSS-stijl waarschuwing (time_limit_warning_style)

Beschrijving

Als je dit gebruikt dan kun je de de standaard CSS van een timer waarschuwing aanpassen. Standaard is: 'top: 10px; left: 35%; width: 30%; height: 60px; padding: 16px; border: 8px solid #555; background-color: white; z-index: 1001; text-align: center; overflow: auto'

Als je dit gebruikt dan overschrijf je de standaard CSS van de waarschuwing, dus weet wat je doet. Het wordt aanbevolen om de z-index waarde opnieuw te gebruiken, of dat minstens de z-index waarde lager is dan die gebruikt wordt voor het time_limit_message_style attribuut (die is standaard 1002).

Deze instelling is alleen van toepassing als de algemene tijdslimiet instelling geactiveerd is. Je kunt twee stijlen instellen, er zijn namelijk twee waarschuwingen mogelijk.

Voorbeeld

top: 10px; left: 35%; width: 30%; height: 60px; padding: 16px; border: 8px solid #555; background-color: gray; color: white; z-index: 1001; text-align: center; overflow: auto