New Survey: Save Button doesn't work

More
2 years 9 months ago #117176 by Landogardiner
Landogardiner created the topic: New Survey: Save Button doesn't work
Hi,
I've freshly installed Limesurvey and wanted to create my first survey.

Everything seemed to work fine, but:
When I click onto the "Save" button at the bottom of the "New Survey"-page, nothing happens.

Any idea?

Please Log in to join the conversation.

More
2 years 9 months ago #117279 by Landogardiner
Landogardiner replied the topic: New Survey: Save Button doesn't work
resolved:
The problem was: During the installation not all files were uploaded (I don't know why the ftp-client skipped some files).
Anyway: I downloaded my complete structure to my local hdd because I wanted to save all the settings. After that I uploaded the complete file structure like in a fresh installation (with another ftp-app). Then I uploaded my saved files again and overwrote everything.
That helped.

Please Log in to join the conversation.

More
2 years 9 months ago #117288 by holch
holch replied the topic: New Survey: Save Button doesn't work
Unfortunately, some FTP clients skip some files sometimes, this is also my experience.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!