Response not appearing

More
2 years 11 months ago #115898 by Gaelito
Gaelito created the topic: Response not appearing
Hi,
I have used lime survey several times years ago and have never had a serious issue.
I started a new survey few days ago. The survey was anonymous and set on 'public' so that anyone can answer clicking de link. All looked fine.

BUT soon I got some feedback pointing out a serious issue. Some respondents told me they had filled the survey (which is true bcd they knew what the last question was about) but I can't see their response on the tab. In some cases, the ID wasn't even created. Sometimes, when they agree to fill it again, results eventually show up, sometimes not.
For some others it is working fine though. I feel I am loosing dozens of respondents... :S :S :S

I am using the Version 2.00+

Any idea???

Please Log in to join the conversation.

More
2 years 11 months ago #115900 by holch
holch replied the topic: Response not appearing
First of all, I would recommend to update to the latest version, because if there has been a problem in Limesurvey, this should be solved by now.

It is very difficult to help with old versions, because the error / bug / whatever it is might have been solved a long time ago.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!