Admin Login Loop

More
2 years 9 months ago #116715 by leechilli
leechilli replied the topic: Admin Login Loop
I am the sysadmin and look at the server, everything is fine with the session data as we use drupal on the server in the same domain area which hasn't had any problems with the logging in or out.

Please Log in to join the conversation.

More
2 years 9 months ago #116716 by Mazi
Mazi replied the topic: Admin Login Loop
If Drupal and Limesurvey share the same session directory (php.ini -> session.save_path) it could happen that Drupal wipes out Limesurvey sessions.

If Limesurvey has its own directory for sessions make sure that this is writable and the webserver has sufficient rights to create/store the session details.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
2 years 9 months ago #117252 by leechilli
leechilli replied the topic: Admin Login Loop
Hi there.

Been speaking with some drupal developers over skype and still not able to resolve this issue. I can confirm Drupal and Limesurvey share the same session directory but Drupal aren't wiping out Limesurvey sessions as Limesurvey aren't recording the sessions even with the correct permissions to do so as they use the same user as Drupal.

Please Log in to join the conversation.

More
2 years 9 months ago #117254 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: Admin Login Loop
Hi,

For your version/build number : look at:
- application/config/version.php

I don't think drupal can broke LimeSUrvey session. A lot of user have drupal with another Yii tool.

Maybe fix some session issue with config : manual.limesurvey.org/Optional_settings#Session_settings (dor exemple set the cookieParams path to the limesurvey path).

And : can you activate debug mode (debug=>2) in your config.php and look at the console for:
- The log
- Session and cookies var.

Maybe remove all of your cookies can be a good idea.

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

More
2 years 9 months ago #117256 by leechilli
leechilli replied the topic: Admin Login Loop
Thanks for the detailed reply.
$config = "2.05+";
$config = 177;
$config = 140821;

is from the verison.php

I've looked at the config for the Sessions_settings but can't find this anywhere. With the debug mode I've set this to 2 but can't see anything in my console or error logs.

Please Log in to join the conversation.

More
2 years 9 months ago #117334 by leechilli
leechilli replied the topic: Admin Login Loop
Still welcome any advice.

Not sure what else to look into.

Please Log in to join the conversation.

More
2 years 9 months ago #117445 by leechilli
leechilli replied the topic: Admin Login Loop

leechilli wrote: Still welcome any advice.

Not sure what else to look into.

Please Log in to join the conversation.

More
2 years 9 months ago #117449 by holch
holch replied the topic: Admin Login Loop
Did you try a clean install of LS 2.05 to see if this works? You can install it into another folder and to another database.

When this works, the problem lies most probably in the act of moving a current installation to another server by just copying the files.

If this doesn't work, then you will have to have a look at your configuration of the server.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
2 years 9 months ago #117562 by KAPT_Kipper
KAPT_Kipper replied the topic: Admin Login Loop
Are you using Webserver authentication?

I had a similar issue when I upgraded our 1.8X install to 2.05.

I had to reset the Admin password with a known hash.
www.limesurvey-consulting.com/how-to-res...limesurvey-password/

and then once I was logged in turn ON the plugin for Webserver authentication. The upgrade didn't enable it even though it was set to TRUE in the config.php.

There is a small not in the online manual that the settings for Webserver authentication are via plugin and not the config.php. But it is missing from the upgrade installation pages.

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!