Admin Login Loop

More
3 years 10 months ago #114335 by leechilli
leechilli created the topic: Admin Login Loop
Hi there.

I had limesurvey setup and working correctly on my old server, I recently moved server and now limesurvey just keeps giving me admin loop even when the information is correct.

Error log gives me no information, turning on errors via php.ini or config.php gives me no further information.

I have looked at the other threads that have a similar problem but this doesn't help me progress.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 10 months ago #114358 by leechilli
leechilli replied the topic: Admin Login Loop
Still require help with this if anyone is able to offer advice.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 10 months ago #114362 by holch
holch replied the topic: Admin Login Loop
Did you do a clean install on the new server or did you copy parts of your old install over to the new server?

What version were you running on the old server and which on the new?

Are the server configurations the same or are there differences?

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 10 months ago #114371 by leechilli
leechilli replied the topic: Admin Login Loop
Hi Holch.

I pulled the files across and setup DB access as per the old server.

The server configuration is slightly different as the old server used CPanel and the new server uses Plesk.

The version is 2.05+ from the release notes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 10 months ago #114372 by holch
holch replied the topic: Admin Login Loop
There could be many possible problems. I would guess it is a database problem. Maybe deleting the admin account manually in the database and include a new password can help, but I am not sure. Maybe someone more knowledgable than me can help.

I usually prefer to do clean setups because you never know what could go wrong once you move an old installation to a new server, especially with different configurations.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 10 months ago #114377 by leechilli
leechilli replied the topic: Admin Login Loop
I've not worked with Limesurvey (didn't even know it was within the files when moving the site). I'm trying to find the correct fields in the database but if I edit lime_users email then try forgotten password it says it couldn't find the username/email.

Unsure if this helps in what the issue could be.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 10 months ago #114380 by holch
holch replied the topic: Admin Login Loop
So you just moved the files, but you did not adapt the connections to the database?

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 10 months ago #114381 by leechilli
leechilli replied the topic: Admin Login Loop
The database connection is working as the front end of limesurvey is showing correctly.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 10 months ago #114391 by holch
holch replied the topic: Admin Login Loop
OK, so the database is located on another server I assume?

Not sure what the problema is there, but I can imagine that it has to do with moving.

As you are absolutely sure that you have the correct login details, I am not sure if it makes much sense to reset the admin PW manually.

However, here how it should work:
manual.limesurvey.org/General_FAQ#version_2.00

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 10 months ago #114421 by leechilli
leechilli replied the topic: Admin Login Loop
The Database is located on the same server. The details were setup as the same that appears in limesurvey's config file.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 10 months ago #114433 by Mazi
Mazi replied the topic: Admin Login Loop


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 7 months ago #116674 by leechilli
leechilli replied the topic: Admin Login Loop
Hi the problem returned. I tired what was posted above to no help.

I've also noticed even if I enter incorrect login details it does the same.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 7 months ago #116686 by Mazi
Mazi replied the topic: Admin Login Loop
What does "returned" mean? Does it mean that out of a sudden the login is broken again?

Which Limesurvey version do you currently use?


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 7 months ago #116713 by leechilli
leechilli replied the topic: Admin Login Loop
I was able to login without any issues at the start of December, I returned this week to try and login again to make some changes when the same problem started happening again.

I'm afraid were I'm new to limesurvery as well I don't know how to check the version which login access.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 7 months ago #116714 by Mazi
Mazi replied the topic: Admin Login Loop
If this happens out of a sudden the only issue I can think of is some changes at the server backend. Maybe session data isn't stored properly anymore or something like this.
Please contact your sysadmin and ask them for help.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!