error everytime I install LimSurvey HTTP Error 404.0 - Not Found

More
2 years 11 months ago #110753 by brnkptr
brnkptr created the topic: error everytime I install LimSurvey HTTP Error 404.0 - Not Found
Each time I try to install the limesurvey205plus-build140703-on-xampp-win32-setup.exe.

The package installs, I select Google Chrome.exe file and click next.

The install tries to open : http://localhost/admin/admin.php then I get the HTTP Error 404.0 - Not Found
The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
2 years 11 months ago #110757 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: error everytime I install LimSurvey HTTP Error 404.0 - Not Found
HI,

You have another server, it's not xampp server . You are surely a IIS server. You can't have 2 web server on the same machine (notreally true but ;) ).

Best is to install LimeSurvey zip on the IIS server.

Denis
PS: I know nothing of an IIS server, do not bother to ask me ;)

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

More
9 months 2 weeks ago #141326 by shugaaakram
shugaaakram replied the topic: error everytime I install LimSurvey HTTP Error 404.0 - Not Found
Hi brnkptr,

I tried solution in the below link and it works for me



hope it works for you too

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now