Problem with the Upload question type

More
4 years 1 month ago - 4 years 1 month ago #107758 by Usapuka
Usapuka created the topic: Problem with the Upload question type
Hi,

I'm using Versión 2.00+ Build 130108.

In this survey: http://tecnobiz.com.ar/encuestas/index.php/survey/index/sid/627162/lang/es . There is a "Upload question type", two images can be uploaded. I also allowed to change answers later.

The first time that a file is uploaded a transparent windows is open:






If the survey is sent and open a second time a full windows page is open (the "save and exit" button has disappeared) and it is impossible to do a new upload.



¿What can I do in order to solve this problem?

Thank you!
Attachments:
Last Edit: 4 years 1 month ago by Usapuka.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 1 month ago #107910 by Usapuka
Usapuka replied the topic: Problem with the Upload question type
Hi,

I guess it's not possible to use the "changes answer" with "Upload question type". I got the same result with IE, Chrome and Firefox.
Has anyone tried this?

Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 11 months ago - 3 years 11 months ago #110932 by Mazi
Mazi replied the topic: Problem with the Upload question type
You can test at the Limesurvey Demo if this is fixed at the latest version: Demo.limesurvey.org/admin

I at least remember that this issue was discussed at the developer meetings. There should also be a bug report about that.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"
Last Edit: 3 years 11 months ago by Mazi.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!