Welcome, Guest
Username: Password:

TOPIC: Testing inactive survey: We are sorry but you don't have permissions to do this

Testing inactive survey: We are sorry but you don't have permissions to do this 2 years 9 months ago #98891

  • Emz
  • Emz's Avatar
When I give other people the link to an inactive survey (to evaluate if they want to use it for something but before they need a login), they get:

---
Error

We are sorry but you don't have permissions to do this.

Please contact my name ( my email) for further assistance.

---

I used to be able to do this and it was useful, so I'm not sure if it's a bug or a design feature...?
The administrator has disabled public write access.

Testing inactive survey: We are sorry but you don't have permissions to do this 2 years 9 months ago #98896

  • DenisChenu
  • DenisChenu's Avatar
  • Offline
  • Moderator Lime
  • Posts: 8924
  • Thank you received: 1247
  • Karma: 371
Design feature, you have a setting in Global setting to allow all user to test inactive survey.

Denis
The administrator has disabled public write access.

Testing inactive survey: We are sorry but you don't have permissions to do this 2 years 9 months ago #98897

  • Emz
  • Emz's Avatar
Got it, thank you.


If any future thread readers are interested:

Global settings > Security > Survey preview only for administration users
The administrator has disabled public write access.

Testing inactive survey: We are sorry but you don't have permissions to do this 10 months 4 weeks ago #122258

  • ossvirt
  • ossvirt's Avatar
  • Offline
  • Fresh Lemon
  • Posts: 7
  • Karma: 0
I have just activated this setting but my user still cannot see the 'Test this survey' cog icon. What else has to be set for this to work?
Last Edit: 10 months 4 weeks ago by ossvirt.
The administrator has disabled public write access.

Testing inactive survey: We are sorry but you don't have permissions to do this 2 weeks 1 day ago #136175

  • Jungian
  • Jungian's Avatar
  • Offline
  • Fresh Lemon
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Thanks for the solutions DenisChenu and Emz. I installed lime survey last night and while trying a test survey came across the same error message. Highlighted the message and searched google, found this thread up top in the search results.

Here's a screenshot of the menu: Don't forget to save before changing tabs in the menu. I changed the setting to No, then browsed through the other settings before saving, thinking I would save after checking the other settings. But, when I returned to this tab the setting reset to what it was previously. So, I guess its best to save after each menu/tab setting change.

Last Edit: 2 weeks 1 day ago by Jungian. Reason: added save info
The administrator has disabled public write access.
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.202 seconds