Error in Internet Explorer when i try to upload a file

More
11 months 2 days ago #183963 by Limuss
Hello Everyone,

I use Limesurvey 3.16.1+190314 version but i try to upload a file using IE and when i select "Select a file" button nothing happens. No error is showed, nothing.

But in Firefox and Chrome I can upload a file.

Any help is good received.

Thanks for all.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

LimeSurvey Partners
More
11 months 2 days ago #183966 by holch
Where are you trying to upload a file?

In a survey? --> Provide more information. What type of file? Can you provide a LSS File to reproduce the problem?

In the Limesurvey backend / administration? --> IE is not supported anymore in the limesurvey backend.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds
The following user(s) said Thank You: Limuss

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 months 4 weeks ago #183978 by Limuss
Hi Holch:

First of all, thank you for your quick reply.

In a survey? --> Yes is a survey, no administration backend.
What type of file? --> *.pdf , *.jpeg, *.jpg, *.png
Version of IE: Microsoft Edge 25.10586
Internet Explorer 11

This error don't matter of what survey i made.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 months 4 weeks ago #183981 by DenisChenu

Limuss wrote: Version of IE: Microsoft Edge 25.10586
Internet Explorer 11

IE11 or Edge ???

I think it's not the same.

Else, i can't reproduce with vanilla theme (ajax mode activated) and IE11
bugs.limesurvey.org/view.php?id=14828

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand , plugin development .
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .
The following user(s) said Thank You: Limuss

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 months 4 weeks ago - 10 months 4 weeks ago #183983 by Limuss
In both cases. DenisChenu.

Well, i will take advice of https://bugs.limesurvey.org/view.php?id=14828

Thanks for all.

PD: DenisChenu: How to activate ajax mode?
Last edit: 10 months 4 weeks ago by Limuss. Reason: grammar

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 months 4 weeks ago #183989 by holch
Generally Ajax Mode is activated by default.

Do you use a standard theme or is your team customized?

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 months 4 weeks ago #183994 by DenisChenu

Limuss wrote: In both cases.

OK, bad understand … (adding an and for next time maybe ;) ).

Well, i will take advice of https://bugs.limesurvey.org/view.php?id=14828

Then fixed during dev process between 3.15 and 3.17

PD: DenisChenu: How to activate ajax mode?

The good question is how to deactivate ajax mode ;). It's in Theme option.
I put in ajax mode because some issue can be fixed deactivating ajax mode .

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand , plugin development .
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 months 3 weeks ago #184127 by cdorin

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!