Incorrect placeholders in email templatesi

More
6 months 1 week ago - 6 months 1 week ago #159496 by pdaubresse
pdaubresse created the topic: Incorrect placeholders in email templatesi
Hi,
We setup a Limesurvey server in our premises. It is published on Internet through a reverse proxy on https. But internal communication between the reverse proxy and the LS server is in http. By default the URL produced were lsname.example.com:443/ ...
In order to solve this issue I changed the setting 'public_url' in the config.php file in the /application/config/ folder. But this is apparently not taken into account for placeholders in e-mail templates: placeholders like {RELOADURL}, {VIEWRESPONSEURL}, {EDITRESPONSEURL} and{STATISTICSURL} do use the wrong URL : lsname.example.com:443/ ...

Any idea for solving this issue?

Thanks
Last Edit: 6 months 1 week ago by DenisChenu. Reason: Usage of example.com

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 months 1 week ago #159550 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: Incorrect placeholders in email templatesi
publicurl : manual.limesurvey.org/Optional_settings#Advanced_path_settings

Done for this.

Else : remind usage of example.com , please don't use another website for example

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 months 1 week ago #159578 by pdaubresse
pdaubresse replied the topic: Incorrect placeholders in email templatesi
Hello again,
Sorry: I mistyped the variable in my post: I wrote public_url in the post, but in my settings.php file it is correctly entered as 'publicurl'. And as explained it doesn't work for notification e-mails. However it works well for invitation e-mails.

Kind regards,

Pierre

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 months 1 week ago #159589 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: Incorrect placeholders in email templatesi
Oh yes , please report the bug.

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .
The following user(s) said Thank You: pdaubresse

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 months 5 days ago #159670 by pdaubresse
pdaubresse replied the topic: Incorrect placeholders in email templatesi
I reported the bug on the bug tracker.
Fix was committed to master branch: bugs.limesurvey.org/plugin.php?page=Source/view&id=24104

Thank you for your assistance.
Pierre

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!