Version 2.67.3 Fresh Installation

More
1 month 3 days ago - 1 month 3 days ago #158862 by hanibalch
hanibalch created the topic: Version 2.67.3 Fresh Installation
Hi,

I have installed LimeSurvey Version 2.67.3+170728 on my local apache server, but there are some problems.

I have all the recommended php extensions installed and use a pgsql database. After finishing the Installation i can log in and it mostly works.

But if I try to create a survey i get stuck. I can create a new survey and question groups but if i try to add a new question to a group i get stuck.I get the "Add a new question" page, but if i click on save limesurvey does nothing.

There is also a problem with the editor. It does look strange.

I would really appreciate some help.

Thanks.
Attachments:
Last Edit: 1 month 3 days ago by hanibalch.

Please Log in to join the conversation.

More
1 month 1 day ago #158884 by olle
olle replied the topic: Version 2.67.3 Fresh Installation
Please enable debug = 2 in config.php and see if you get any errors.
The following user(s) said Thank You: hanibalch

Please Log in to join the conversation.

More
1 month 1 day ago #158897 by hanibalch
hanibalch replied the topic: Version 2.67.3 Fresh Installation
I got
[my URL]/limesurvey/index.php/limesurvey/admin/limesurvey/questions?sa=ajaxValidate&surveyid=329562 400 (Bad Request)
after clicking save

I also got
[my URL]/limesurvey/inde/limesurvey/.php/admin/notification?sa=actionGetMenuWidget 404 (Not Found)
and
[my URL]/limesurvey/scripts/limesurvey/admin/limesurvey/ckeditor-config.js?t=G2VC 404 (Not Found)

So i guess it does look for some scripts at the wrong place. How can i fix this?

Thanks

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now