PHPMailer - LimeSurvey emails stopped working

More
6 months 2 weeks ago - 6 months 2 weeks ago #155196 by Nate_Bro
Nate_Bro created the topic: PHPMailer - LimeSurvey emails stopped working
We have been using LimeSurvey since the start of the year. I have simple web server running on a linux box here. Nothing has changed other then a possible restart when we lost power. No configuration changes to the server or LimeSurvey, no updates, no anything.


I don't have any email setup on the server so I have been using the PHPMailer. Today I tried to send out invites but got some error messages, with no emails being sent.
Email to Jus*** W*** (*********@gmail.com) failed. Error message: SMTP connect() failed. https://github.com/PHPMailer/PHPMailer/wiki/Troubleshooting<li>SMTP debug output:</li><pre>2017-05-24 15:15:19	SMTP ERROR: Failed to connect to server: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known (0) 2017-05-24 15:15:19	SMTP connect() failed. https://github.com/PHPMailer/PHPMailer/wiki/Troubleshooting </pre>

I thought maybe it was my SMTP with gmail, so I changed it to my personal SMTP server I know I can use to send out emails.

I'm getting the same errors using ether SMTP server.

I tried to take a look at the github.com/PHPMailer/PHPMailer/wiki/Troubleshooting link, but I'm not sure exactly where I should be looking for settings in the LimeSurvey folders/database.


I'm running LimeSurvey
Version 2.64.2+170324

thank you!
Nate Brooks
Last Edit: 6 months 2 weeks ago by Nate_Bro.

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!