Admin login loop, out of nowhere

More
3 years 1 month ago #136487 by pandabarry01
Hi, I have been using Limesurvey for a few months and everything has been working rather well, but this morning I tried to log in and I got into a login loop (login page refreshes after every login attempt). I even tried wrong usernames and passwords, but nothing happens. I haven't reinstalled anything or moved anything from the server, so I think it just started out out of nowhere... I also tried to change the password, but whenever I enter my email, I get "email failed" (and this is the first time it happens, as I have already forgotten my password in the past and was able to reset it normally).

Any thoughts?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

LimeSurvey Partners
More
3 years 1 month ago - 3 years 1 month ago #136490 by holch
Hmmm, completely out of nowhere seems pretty unlikely.

- any updates on the webserver? e.g. upgrades, updates of the server os, etc?
- are you the only administrator of the server (e.g. a root server) or who is the administrator?
- did you run an update for Limesurvey lately?
- when was the last time you were logged into LS? Whad did you do during this session?
- what is your limesurvey version?

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds
Last edit: 3 years 1 month ago by holch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #136491 by pandabarry01
- any updates on the webserver? e.g. upgrades, updates of the server os, etc? --> I think this is the only plausible reason. I can't even manage to do anything with php when I ssh.
- are you the only administrator of the server (e.g. a root server) or who is the administrator? --> no, the server admin is someone else, I just emailed him to check if they was an update and forgot to tell me about it.
- did you run an update for Limesurvey lately? --> no
- when was the last time you were logged into LS? What did you do during this session? --> Yesterday. I generated a token for a person who offered to take one of my surveys.
- what is your limesurvey version? --> 2.50+

Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #136498 by holch
This sound pretty much like they have changed something on the server, maybe the mysql database user doesn't exist or something.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 months 5 days ago #181957 by jorge_ici
I had the same - annoying - issue. In my case, I have two installations: one made with cPanel, and other manual. In both, the admin login loop occurs. I solved the problem in Chrome > More Tools > Clear Browsing Data > Advanced > Time Range [All time] > Mark all options > Clear Data.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!