RemoteControl 2 API in export_responses method json output not getting

More
6 months 4 weeks ago - 6 months 4 weeks ago #151077 by manavaahuja07
manavaahuja07 created the topic: RemoteControl 2 API in export_responses method json output not getting
HI,

I am able to get response of list_groups ,list_questions method.

But when i am getting response of export_responses method i am no getting that response in proper json.

I am getting some response it also looks like my response but i think its in difference format.


HERE is my code http://pastebin.com/PHUf3eAP

and HERE is my out put http://pastebin.com/a6SV2bNS
Last Edit: 6 months 4 weeks ago by manavaahuja07.

Please Log in to join the conversation.

More
6 months 4 weeks ago #151078 by jelo
jelo replied the topic: RemoteControl 2 API in export_responses method json output not getting
You still should edit php.ini and change always_populate_raw_post_data' to '-1'.
In XAMPP it is already there, but a ";" is in front of the setting to comment it out.

Please Log in to join the conversation.

More
6 months 4 weeks ago - 6 months 4 weeks ago #151079 by manavaahuja07
manavaahuja07 replied the topic: RemoteControl 2 API in export_responses method json output not getting
Now My output look like this http://pastebin.com/z60Ratja

Still JSON is same as eralier...:( :(
Last Edit: 6 months 4 weeks ago by manavaahuja07.

Please Log in to join the conversation.

More
6 months 4 weeks ago #151083 by jelo
jelo replied the topic: RemoteControl 2 API in export_responses method json output not getting
Is the survey activated and has some responses?
Personally I don't use the API via Java, but I would add the optional parameters and don't leave them empty. Perhaps it is a bug in the API.

You will have to play a bit with it. Perhaps use CSV to test if it is working at all.

Please Log in to join the conversation.

More
6 months 4 weeks ago - 6 months 4 weeks ago #151084 by manavaahuja07
manavaahuja07 replied the topic: RemoteControl 2 API in export_responses method json output not getting
YES survey is active and response ID is also correct.
I just tried with all the parameters then also result is same...

post.setEntity(new StringEntity("{\"method\": \"export_responses\", \"params\": "+ "[ \"" + sessionKey + "\" , \"289946\" , \"csv\" , \"en\" , \"all\" , \"full\" , \"long\", \"62\" , \"62\"], \"id\": 60}"));
Last Edit: 6 months 4 weeks ago by manavaahuja07.

Please Log in to join the conversation.

More
6 months 4 weeks ago #151086 by manavaahuja07
manavaahuja07 replied the topic: RemoteControl 2 API in export_responses method json output not getting
Thanx jelo

i am getting the output as i want it is base 64-encode string so its giving that type of things....;)

Please Log in to join the conversation.

More
6 months 4 weeks ago #151171 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: RemoteControl 2 API in export_responses method json output not getting
Yep, base64 :).

Else i make a short snippet for json export responses : framagit.org/SondagePro-LimeSurvey-plugi...Control/snippets/403

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

More
6 months 3 weeks ago #151804 by manavaahuja07
manavaahuja07 replied the topic: RemoteControl 2 API in export_responses method json output not getting
Thanx for this PHP code.

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now