Multiple choice question with exclusive option misbehaves when using "prev" butt

More
3 years 2 months ago #109816 by khoy01
khoy01 created the topic: Multiple choice question with exclusive option misbehaves when using "prev&
We have a survey with a question "multiple choice". This question is mandatory and has an "exclusive option". In the survey you can use the "prev" button.
When you check the "exclusive option" all other options are disabled. So far so good.
When you click "next" and afterwards "prev" you can uncheck the "exclusive" option but the other choices are not enabled again. When you want to go on you get the error "mandatory question" ... .
After that all the options of the multiple choice question are available again.
I tried in the demoversion too with the same result.
This is confusing for respondents.
Is this a bug or shoult I change something in the settings for the question?

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 2 months ago #109818 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: Multiple choice question with exclusive option misbehaves when using "prev&
Hi,

I think you can report this bug.

Denis

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

Did you already participate in our customer survey?

Don't miss your chance for great prices.

Please click here to participate:

Start now

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now