Template issue - Multiple choice with comments

More
3 years 1 month ago - 3 years 1 month ago #104477 by zn0610
Dears

I met a template issue only occuered at qestion type(Multiple choice with comments)

The checked box and subqusetions are not at same line, I changed to other templates and same.

Please below with reference.



If I made some mistake when I changed template? But all tempalte are same.

Do you know how to fix it to same line?

Thanks
Attachments:
Last Edit: 3 years 1 month ago by zn0610.

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago - 3 years 1 month ago #104499 by tpartner
It looks like you are using a copy of the basic template.

Add this to the end of template.css:
.multiple-opt-comments ul.subquestions-list {
    width: 100%;
}


.

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.
Last Edit: 3 years 1 month ago by tpartner.

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #104703 by zn0610
Hi Tpartner

Thanks for your helps.

It still doesn't work even I changed template to default.

Also I crewated a new local website for testing by Xampp.

It still have same issue...both IE and Google Chrome, I have no idea...

I view source and found there are too many space and enter as below pic.



Do you know why this happaned?

Thanks

Jerry
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #104800 by tpartner
Can you activate a test survey?

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago - 2 years 7 months ago #105116 by zn0610
Hi Tpartner

Sorry for my late responds.

Please find test link below:
[removed]

I change it to default tamplate.

Thanks

Jerry
Last Edit: 2 years 7 months ago by DenisChenu.

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #105134 by tpartner
Try this:

.multiple-opt-comments ul.subquestions-list {
	width: 100%;
}
 
.multiple-opt-comments ul.subquestions-list label.answertext {
    width: auto;
}


.

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago - 3 years 1 month ago #105146 by DenisChenu
Hi Tony ,
What do you think of
.multiple-opt-comments .subquestions-list .option {
    width: 50%;
}

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
Last Edit: 3 years 1 month ago by DenisChenu.

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #105154 by tpartner
That would push the first <span> element out to 50% of its parent (the <li>), but I think the <ul> needs to be pushed out to 100% before manipulating any of its children. The <ul> does not default to 100% because of "display:table;".


.

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #105178 by DenisChenu
A quick test with FireBug seems OK, but maybe more because ul are already large. (and with FF).

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).

Please Log in to join the conversation.

More
2 years 8 months ago - 2 years 7 months ago #111133 by johnvc
Hello
I am encountering this same problem above. "The checked box and subqusetions are not at same line".
I have tried the 3 solutions posted.
1) Add this to the end of template.css:
.multiple-opt-comments ul.subquestions-list {
width: 100%;
}

2) .multiple-opt-comments ul.subquestions-list {
width: 100%;
}

.multiple-opt-comments ul.subquestions-list label.answertext {
width: auto;
}
3) .multiple-opt-comments .subquestions-list .option {
width: 50%;
}

None are working.
Is there a solution for this?

Edit: More details, the 1st question displays correctly, the subsequent question displays incorrectly!



Thanks..
my link : [removed]
Attachments:
Last Edit: 2 years 7 months ago by DenisChenu.

Please Log in to join the conversation.

More
2 years 7 months ago #111147 by tpartner
That survey is not accessible.

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
2 years 7 months ago #111303 by johnvc
Hello
quick update.
The option:
2) .multiple-opt-comments ul.subquestions-list {
width: 100%;
}

.multiple-opt-comments ul.subquestions-list label.answertext {
width: auto;
}
is in the template.css file.
Some how, overnight, everything works perfectly!
Don't know if it has something to do with cache clearing on the local PC, or the remote host.

Note to site admin, can you please remove the link I provided in my previous comment?
Thanks.
John

Please Log in to join the conversation.