Crash on admin Login, launching our first survey

More
1 month 11 hours ago #160652 by 412837
412837 created the topic: Crash on admin Login, launching our first survey
Hi!

I am not sure where to file this report.... non of the categories seems suitable.

I was writing our first survey, and suddenly LimeSurvey became unresponsive, does not reply to HTTP requests.

I noticed that the public part of lime is working. It is only after I enter username and password in admin that it becomes unresponsive.

I am trying to get an error log, but as usual for us that don't develop, but only use, PHP, seems impossible to get an error log. We have a reverse https proxy to apache with php5-fpm, no error anywhere.

So, I have no idea what is going on. I kind of think that I might have selected a too long ID for a question... as that was the last thing I was fiddling with.

Any ideas were I could look into?

Please Log in to join the conversation.

More
1 month 10 hours ago #160658 by 412837
412837 replied the topic: Crash on admin Login, launching our first survey
arrrrgggghhhh.

found the problem. Mysql ran out of disk space.

still not a single error message on the php front.

even with debug=2....
The following user(s) said Thank You: DenisChenu, LouisGac

Please Log in to join the conversation.

More
4 weeks 1 day ago #160675 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: Crash on admin Login, launching our first survey
No, because : it break before PHP script happen, a 500 error before we can do something :(

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!