Lost token in participants table

More
3 months 3 weeks ago #156193 by MSMSEVN
MSMSEVN created the topic: Lost token in participants table
I created a participants table in non-anonymous survey. When I update token list, I have an issues: Lost token in participants table. How can I solve this problem? I've attached file to see it.
Thanks in advance!!
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
3 months 3 weeks ago #156199 by holch
holch replied the topic: Lost token in participants table
It is not "lost" you probably just didn't upload it. How does your token csv file look like? I guess there is no "Token" column, just "Token1", "Token2" and "Token3".

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
3 months 3 weeks ago #156224 by MSMSEVN
MSMSEVN replied the topic: Lost token in participants table
I think it's correct, right?
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
3 months 3 weeks ago #156227 by holch
holch replied the topic: Lost token in participants table
Looks almost correct, but if you look at it, all other column headers are all small letters and your "Token" is the only one starting with an uppercase. Try "token" instead of "Token". This probably will solve your problem.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
3 months 3 weeks ago #156231 by MSMSEVN
MSMSEVN replied the topic: Lost token in participants table
It's OK. Thanks for your support

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now