misplaced radio buttons

More
6 months 1 week ago - 6 months 1 week ago #155418 by manspan
manspan created the topic: misplaced radio buttons
hi everybody,
I'm trying to create an "array" type question for a survey but radio buttons are misplaced (see attached image). What is wrong, could you please help?
Attachments:
Last Edit: 6 months 1 week ago by manspan.

Please Log in to join the conversation.

More
6 months 1 week ago #155420 by tpartner
tpartner replied the topic: misplaced radio buttons
There is no way for us to tell without seeing a live test survey but it looks to me like you have all of the table cells displayed block and floated. Did you start with a copy of one of the shipped templates?

Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
6 months 1 week ago #155429 by manspan
manspan replied the topic: misplaced radio buttons
It is a template issue Tony, you are right.
The problem occurs with "TFR responsive" template. I will check the compatibility or/and I will use another template. Thanks a lot.

Please Log in to join the conversation.

More
6 months 1 week ago #155521 by holch
holch replied the topic: misplaced radio buttons
As far as I know, there is no TFR version for the 2.6x version of LS yet, only for the LTS.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!