Survey doesn't start from the beginning.

More
8 months 2 weeks ago #151362 by BM1
BM1 created the topic: Survey doesn't start from the beginning.
Hello,

I tested my survey several times and when I open the link in the invitation e-mail, I don't always see the welcome screen. I have 4 questions groups. Sometimes it starts on the welcome screen. Sometimes it starts in question group 1,2,3...

Somebody knows how to fix this?

Thank you!

Please Log in to join the conversation.

More
8 months 2 weeks ago #151363 by holch
holch replied the topic: Survey doesn't start from the beginning.
If you use the same token and use "Answer persistence" you will be led to the same place where you stopped the survey before. If that is not the problem, you will need to give a little more information. Help us to help you.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
8 months 2 weeks ago #151658 by Joffm
Joffm replied the topic: Survey doesn't start from the beginning.
Hi, BM1,
add the parameter "&newtest=Y" to the url.
This ensures that you always get a new survey and don't enter an "old", not completed one.

Kind regards
Joffm
The following user(s) said Thank You: c_schmitz

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!