Problem with setting conditions on multiple numerical input responses

More
1 year 10 months ago #147122 by bjornb2513
bjornb2513 created the topic: Problem with setting conditions on multiple numerical input responses
Hi,

I am having difficulty with setting condition on multiple numerical input responses. I am using Version 2.59.0

When I select the tested value (i.e. the relevant sub-question), select the comparison operator (i.e greater than) and set the comparison value (i.e constant value "0") I get the error message "Your condition could not be added! It did not include the question and/or answer upon which the condition was based. Please ensure you have selected a question and an answer."

I used the same approach in a question with only single numerical input and this worked fine, so I presume there is something about multiple numerical inputs I am not understanding.

Thanks (or apologies) in advance

Build number
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 10 months ago #147126 by elissa
elissa replied the topic: Problem with setting conditions on multiple numerical input responses
Hi,

I'm not sure what the problem is but instead of conditions you can use relevance equations. Try the equation: C0420_SQ003>0 in the Relevance equation field in C0423.

Regards

Elzbieta Lesinska
LS voluntary Polish translator and supervisor
The following user(s) said Thank You: DenisChenu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 10 months ago - 1 year 10 months ago #147150 by tpartner
tpartner replied the topic: Problem with setting conditions on multiple numerical input responses
That seems to be a bug, please file a bug report .

Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.
Last Edit: 1 year 10 months ago by tpartner.
The following user(s) said Thank You: DenisChenu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 10 months ago #148264 by bjornb2513
bjornb2513 replied the topic: Problem with setting conditions on multiple numerical input responses
Thanks Elissa, that worked perfectly.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 weeks 5 days ago #176952 by Museum27
Museum27 replied the topic: Problem with setting conditions on multiple numerical input responses
I had exactly the same problem when using Limesurvey on google chrome. Try Firefox! This worked...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 weeks 5 days ago #176960 by holch
holch replied the topic: Problem with setting conditions on multiple numerical input responses
Did you report this as a bug?

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds
The following user(s) said Thank You: bjornb2513

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 weeks 5 days ago #176965 by jelo
jelo replied the topic: Problem with setting conditions on multiple numerical input responses
Try to hit the reload button when on the conditions screen.
If it is the same issue I'm thinking of, you won't see answers on questions with predefined answers as well. bugs.limesurvey.org/view.php?id=13940

But can be a different issue. So better to report that issue as well.

Are you a student conducting a survey? If yes, tell me why you use LimeSurvey?
www.limesurvey.org/forum/development/116...y-you-use-limesurvey

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 weeks 5 days ago #176996 by bjornb2513
bjornb2513 replied the topic: Problem with setting conditions on multiple numerical input responses
yes

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!