Submitdate on answers is wrong

More
10 months 3 weeks ago - 10 months 3 weeks ago #146413 by accsa
accsa created the topic: Submitdate on answers is wrong
Hi, I'm having a problem when I try to see the submitdate on the answers.
On every answer, the field "[submitdate] Fecha de envío" (I use LS in spanish), is 01.01.1980 00:00:00.
Any ideas to solve it?
Attachments:
Last Edit: 10 months 3 weeks ago by accsa.

Please Log in to join the conversation.

More
10 months 2 weeks ago #146477 by fvanderstarre
fvanderstarre replied the topic: Submitdate on answers is wrong
Probably you set the survey's responses to "anonymous". Change to non-anonymous - you'll have to deactivate your survey first though.

Please Log in to join the conversation.

More
10 months 2 weeks ago #146498 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: Submitdate on answers is wrong
Or "save date" is not on Yes

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

More
10 months 1 week ago #146684 by accsa
accsa replied the topic: Submitdate on answers is wrong
Thanks for answering. The responses are not anonymous.

Please Log in to join the conversation.

More
10 months 1 week ago #146685 by accsa
accsa replied the topic: Submitdate on answers is wrong
You're right, the option "save date" in spanish "sello de tiempo" is not enabled. It seems to be the solution, but I can't enable it even when the survey is deactivated.
I'm starting a new survey and I've already enabled that option. When I finishit I'll try and then I l'll let you know the results.
Thanks!

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!