relevance equations not working after import

More
11 months 23 hours ago #146259 by locotay
locotay created the topic: relevance equations not working after import
Aye folks!

I tried to import a survey from a TSV .txt file. Everything worked flawless wouthout any warnings or errors.
The only thing not working right now is the relevace-stuff. Every equation is following the same scheme: ((g001q01q.NOAK != "A1")) and limesurvey marks it as "undefined variable". Ofc the numbers change for every question and the code for every question is definietly unique.
If i use the "set conditions" tool in the backend i do get the exact same code that was declared ad undefined beforehand.. therefore i guess that the equations are ok but not imported correcly.

To get the scheme for my equations i exported a survey with working conditions. I just took that sheme and changed the numbers.

I have no idea what could cause this. I also akes in the irc earlier if someone has an idea but we didn't cam to an answer.

Limesurvey is running on version 2.52+160920

Please Log in to join the conversation.

More
11 months 22 hours ago #146267 by holch
holch replied the topic: relevance equations not working after import
First of all you need to check if the question codes are the same as in your equation, which I think might be the problem.

Another thing is that you are not using a very up to date version. Since Version 160920 there might be 10-20 updates and if it was a bug it might be fixed by now.

Can you provide an example survey for download here where we can try to reproduce this problem?

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
11 months 22 hours ago #146268 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: relevance equations not working after import

locotay wrote: I just took that sheme and changed the numbers.

Do you a questin code g001q01q or not ? Maybe g001q01 only ?
Can you look at survey logic file ?

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

More
11 months 21 hours ago - 11 months 20 hours ago #146278 by locotay
locotay replied the topic: relevance equations not working after import
Since the survey is build in Filemaker (a databse application) and the codes are calculated from the same basic information following the same sheme they should be identical for question and equation. However in the logic file the g###q##q entries have an asterisk in front of the code? o:
(The asterisk is not oncluded in the import file tho.)


I also attached a few groups from the survey:

File Attachment:

File Name: limesurvey...9287.lss
File Size:33 KB

File Attachment:

File Name: limesurvey...9287.txt
File Size:9 KB
Attachments:
Last Edit: 11 months 20 hours ago by locotay.

Please Log in to join the conversation.

More
10 months 4 weeks ago #146349 by locotay
locotay replied the topic: relevance equations not working after import
I'm actually pretty confused right now..
I worked on some template and layout stuff today without worrying about the equation problem.. I just looked into the survey to see if the design is working out and somehow a few equations are working flawless right now. I'm the only one having access to limesurvey therefore it definietly fixed itself.. not for every case tho.

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!