question type "ranking" does not work

More
3 years 2 days ago #131387 by masch90
Hey there,
in my questionnaire I have one question where I choose the option "ranking". For some reason it doesnt work anymore to put the options into an order (it worked before). Does anyone now how to make it work again?
Thanks in advance for your help!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 2 days ago #131390 by holch
Well, to help you we would need a little bit more information.

What version of Limesurvey do you use?
Does the problem appear in a specific browser or in all browsers? Did you clean your cache?
What happened since the last time it worked and now that id doesn't work? (Server updates, Limesurvey updates, etc.).
What exactly doesn't work? What are the symptoms?
Can you provide a link so we can test? Or attache a small survey with only the problematic question so we can teste?

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds
The following user(s) said Thank You: masch90

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 1 day ago #131396 by masch90
thank you for your answer.
I am using the version 2.06+ and I havent updated the version since 6 months (but the ranking still worked one month ago), also the server hasnt been updated 6 months.
This problem occurs in chrome, firefox and internet explorer and I cleaned the cache of all browsers.
its supposed to work with a double click and than put the items into an order. when i double click on one item, nothing happens and i cant pull it to the other site.
unfortunatley I cant give you a link as it is a research project that hasnt been launched yet :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 1 day ago #131400 by tpartner
Have you tried using one of the shipped templates?

Without a link to a test survey we have no way of debugging it. Can you at least activate a test?

Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.
The following user(s) said Thank You: masch90

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 years 1 day ago #131412 by Ben_V

Have you tried using one of the shipped templates?


I just tested and everything ok for me...
Version 2.06+ Build 160129 wuth default template

Benoît

EM Variables => bit.ly/1TKQyNu | EM Roadmap => bit.ly/1UTrOB4
Last Releases => 2.6x.x goo.gl/ztWfIV | 2.06/2.6.x => bit.ly/1Qv44A1
Demo Surveys => goo.gl/HuR6Xe (already included in /docs/demosurveys)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 11 months ago #131766 by masch90
here is a link with that question: gawo-ev.de/limesurvey/index.php/394756
it works with the default template, but for that project I have to use this template... :huh:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 11 months ago #131768 by tpartner
Check your startpage.pstpl. You seem to be loading multiple instances of template.css and not loading jquery-ui.js at all.

Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 11 months ago #131772 by jelo
Is gawo-ev.de/limesurvey/templates/gawo_template/template.css available on the server?
The template looks a bit buggy and incomplete.
The external loading of these javascripts seems isn't used in the shipped templates.
ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.3/jquery.min.js
maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.5/js/bootstrap.min.js
Can you contact the author of the template?

I wouldn't post the URL of the server and tell everybody it wasn't updated in the last six months.
If this a linux based server and there were no update in the last six months you got some nice security holes waiting for exploitation.

The meaning of the word "stable" for users
www.limesurvey.org/forum/development/117...ord-stable-for-users

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!