Lime Survey Block not working in Moodle v3.4

Plus d'informations
il y a 1 semaine 4 jours #169754 par ebabes
ebabes a créé le sujet : Lime Survey Block not working in Moodle v3.4
Hi, our university was using Lime Survey block in Moodle (v3.1) for years already. However, when I upgraded our Moodle version to 3.4, suddenly the block did not show any information that it was showing for the past few years. It seems that the block is not even running. Also, when I checked on the list of plugins that I have, LimeSurvey block is disabled and there's even no option to enable it.

I was wondering if somebody on this group is using the same block successfully in Moodle v3.4 or higher. Your input is useful to me. Thanks.


Regards,
Edmund

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 1 semaine 4 jours #169777 par holch
holch a répondu au sujet : Lime Survey Block not working in Moodle v3.4
I think you'll be probably more successful with this questions in a Moodle forum, than in the Limesurvey forum. But maybe you are lucky and find someone here who is using Moodle as well.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Commencez dès maintenant !

Créez simplement un compte et commencez à utiliser LimeSurvey dès aujourd'hui.

Inscrivez-vous maintenant

Inscrivez-vous à notre Newsletter!