Language switcher not working

Plus d'informations
il y a 1 semaine 3 jours #172166 par juppix
juppix a créé le sujet : Language switcher not working
Hi all!

If I use the language switcher for DE, EN, NL (I already inserted the text for the languages):
If I open a survey everything is correct - but if i change the language: the language is changing correct in the (same) page, but if I jump to the next question: the question+answer part is empty (I can only see "next" and "previous".

I tested Chrome+FF. Same problem. Also all 3 standard themes - same problem.
setting: question by question.

Please help!

Thanks a lot,
jup

Fichier attaché :

Nom du fichier : limesurvey...5934.lss
Taille du ficher :88 ko
Pièces jointes :

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 1 semaine 3 jours - il y a 1 semaine 2 jours #172168 par Joffm
Joffm a répondu au sujet : Language switcher not working
Hi, juppix,

which version do you use?
I tested in 3.13.2. and saw absolutely no problem?

Joffm

BTW: In Dutch there is still German text.


Volunteers are not paid.
Not because they are worthless, but because they are priceless
Dernière édition: il y a 1 semaine 2 jours par Joffm.
Les utilisateur(s) suivant ont remercié: LouisGac

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 1 semaine 2 jours #172203 par juppix
juppix a répondu au sujet : Language switcher not working
I'm using
LimeSurvey Version
3.14.2
LimeSurvey Build
180807

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 1 semaine 2 jours #172204 par LouisGac
LouisGac a répondu au sujet : Language switcher not working
please, specify your server config, the languages, the strings that are not translated, and screenshots.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 1 semaine 2 jours #172208 par juppix
juppix a répondu au sujet : Language switcher not working
Hi Louis,

please find the informations attached.

I translated every text. But if I switch the language in the survey the text (question+answer) is "lost" (empty).
See screenshots attached to this post.

I will send you a URL to my survey via personal message.
You can find it in your inbox.

Thanks
jup
Pièces jointes :

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 1 semaine 1 jour #172226 par juppix
juppix a répondu au sujet : Language switcher not working
Hi Louis,
did you receive my personal message?
thanks,
jup

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Commencez dès maintenant !

Créez simplement un compte et commencez à utiliser LimeSurvey dès aujourd'hui.

Inscrivez-vous maintenant

Inscrivez-vous à notre Newsletter!