Slider input issue on first answer

Plus d'informations
il y a 2 mois 2 semaines #172020 par r0bis
r0bis a créé le sujet : Slider input issue on first answer
I am offering a survey to evaluate quality of teaching. It is set up on a local webserver and the end url is the survey url. Thus people can share the devices they use for submitting the feedback. Survey has 3 mandatory numeric-slider subquestion inputs and an optional text question. A strange thing that often happens from mobile devices - first time even though all sliders have been moved the survey complains that mandatory questions have not been answered. However the second time survey can be submitted OK and subsequently as well.

When I was observing the process with Firefox DevTools I noticed a resource that could not be found - it seems to be a temp directory that is first requested without the slash and the second time with it. The paths and headers are below:
http://nausicaa.lab.7/lime/tmp/assets/410ec81f
 
Host: nausicaa.lab.7
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:61.0) Gecko/20100101 Firefox/61.0
Accept: */*
Accept-Language: en-US,en;q=0.5
Accept-Encoding: gzip, deflate
Referer: http://nausicaa.lab.7/lime/index.php/264344?lang=en
Cookie: PHPSESSID=pahn6tobvd45orpj5sopjsjan1; YII_CSRF_TOKEN=SURwMFozSzk5eFVuZ2FidFNDNDlCRTdNUEV3aEEzRGEPsCnnHddCWnQR6j2_wPZrHentWUUjrAym4pFFQOr6TA%3D%3D
Connection: keep-alive
 
HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Date: Thu, 02 Aug 2018 13:36:03 GMT
Server: Apache
Location: http://nausicaa.lab.7/lime/tmp/assets/410ec81f/
Content-Length: 255
Keep-Alive: timeout=5, max=95
Connection: Keep-Alive
Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1
 
 
http://nausicaa.lab.7/lime/tmp/assets/410ec81f/
 
GET /lime/tmp/assets/410ec81f/ HTTP/1.1
Host: nausicaa.lab.7
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:61.0) Gecko/20100101 Firefox/61.0
Accept: */*
Accept-Language: en-US,en;q=0.5
Accept-Encoding: gzip, deflate
Referer: http://nausicaa.lab.7/lime/index.php/264344?lang=en
Cookie: PHPSESSID=d3v9i8uffgv1rgce36ldgi4n89; YII_CSRF_TOKEN=SURwMFozSzk5eFVuZ2FidFNDNDlCRTdNUEV3aEEzRGEPsCnnHddCWnQR6j2_wPZrHentWUUjrAym4pFFQOr6TA%3D%3D
Connection: keep-alive
 
HTTP/1.1 404 Not Found
Date: Thu, 02 Aug 2018 13:37:01 GMT
Server: Apache
X-Powered-By: PHP/7.2.8
Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate
Pragma: no-cache
Keep-Alive: timeout=5, max=65
Connection: Keep-Alive
Transfer-Encoding: chunked
Content-Type: text/html; charset=UTF-8

Could that have something to do with the strange behaviour of slider questions?

Version I got is: Version 3.14.1+180731 - it runs on linux and apache.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Commencez dès maintenant !

Créez simplement un compte et commencez à utiliser LimeSurvey dès aujourd'hui.

Inscrivez-vous maintenant

Inscrivez-vous à notre Newsletter!