Multiple question types in array modifiy

More
4 years 10 months ago #80310 by AlexiaK
I just started a new test survey, tried it again and it worked perfectly! But after exporting the question group and adding it to my main survey.. the only thing that appears is the 0-100% bar at the top of the page. My main survey isn't live yet so I've attached the questions group file. Is there anything else I should attach?

File Attachment:

File Name: limesurvey...p_72.lsg
File Size:76 KB
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #80314 by Mazi
Did you adapt the IDs (the group ID will change) at this workaround?

Can you post a link to an activated sample survey?


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #80330 by AlexiaK
I deleted some of the question groups I won't be using and it now works! I have no idea how.. How do you adapt the IDs (possibly I deleted a question group with similar IDs?).

So now that this is working, I need to adapt it.. How do I change the code in the Multiple question types in array: text, yes/no, short text, numeric, dropdown list

into:

text, yes/no and two dropdown lists?

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 7 months ago #84631 by mjr244
Hi!

After spending many hours on this, I'm posting for help! I'm trying to incorporate multiple arrays and "normal" (non-inline) questions in the same survey. I was successful in getting my first array to work, using the original workaround . But I can't seem to make a second array work, no matter how I tweak the start question parameters.

To clarify, I'm trying to do something like this:
normal (non-inline) questions, then multiple question types in an array, then another array of multiple question types, then more normal questions.

I'm partway through implementing the "XHTML more valid" workaround--but, at the risk of seeming lazy, I wanted to check first, because I've already been sinking so many hours into this. :pinch:

Thanks in advance for any help you can provide! I've already benefited a great deal from the workaround and subsequent modifications, even if I haven't gotten multiple arrays to play well together yet.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 7 months ago #84639 by Mazi
Please post a link to an activated test survey so we can check if there is anything wrong at your code.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 7 months ago #84646 by tpartner
The workaround was never intended to be used more than once on a page and would require extensive alteration to do so. I recommend putting your questions on two pages.

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #86259 by mjr244
Hello again,

Thank you for the helpful suggestion to move additional arrays to new pages!

I'm now wondering if you might help with the following: I'm creating another multiple question type array. One of the <a href=' www.docs.limesurvey.org/tiki-index.php?p...tions+for+LimeSurvey '>question types</a> inside the array is a boilerplate, but I'm having a hard time making the text appear. I am guessing this has to do with boilerplate questions being hidden after row/column 1 (since the numbers and headers show up fine), but I'm a code naif.

I've attached a screen shot of what I'm trying to do.

Thanks in advance for any help you can provide!
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #86375 by tpartner
mjr244, can you attach a sample survey?

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 5 months ago - 4 years 5 months ago #86429 by mjr244
OK! I activated a sample. Here is the link .

:) Thanks for your help!
Last Edit: 4 years 5 months ago by mjr244.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #86430 by tpartner
Try replacing this line in the workaround code:
$('div.questionCell td.questiontext').parent().hide();

With this:
$('div.questionCell td.questiontext').parent().hide();
$('div.boilerplate.questionCell td.questiontext').parent().show();

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.
The following user(s) said Thank You: mjr244

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #86472 by mjr244
:) :) :) tpartner saves the day!!! Thank you so much! (Donating now!)

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #86572 by Mazi

mjr244 wrote: :) :) :) tpartner saves the day!!! Thank you so much! (Donating now!)

Thanks for supporting Limesurvey by a donation!


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 4 months ago #87651 by zunch2000
Hi All,

Since i didn't succeed i was wondering if someone could help me adjusting the code for the multiple question types in array which was planned for the default template, to fit the "Limespired" template?

Thanks in advance,

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 1 month ago #92087 by boyesae0
I used your workaround to create an array where each row contains two dropdown list questions, the first a brand list and the second a product list. Each row is the same, allowing users to define multiple products from the same lists. In every row, I get an extra empty dropdown list below the product dropdown, as shown in the attached PNG. I'm using Chrome if that matters.

I also have another JS located in template.js that filters the second list (products) by the answer of the first (brand). I got that workaround here . It's possible that the problem is actually in that code, but I can't find it. Maybe they are conflicting with each other somehow? Any thoughts?





Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 1 month ago - 4 years 1 month ago #92088 by boyesae0
Sorry, I meant to also include the .lss file instead of two images.

File Attachment:

File Name: limesurvey...4755.lss
File Size:201 KB
Attachments:
Last Edit: 4 years 1 month ago by boyesae0.

Please Log in to join the conversation.