Language switcher not working

Mehr
1 Woche 3 Tage her #172166 von juppix
juppix erstellte das Thema Language switcher not working
Hi all!

If I use the language switcher for DE, EN, NL (I already inserted the text for the languages):
If I open a survey everything is correct - but if i change the language: the language is changing correct in the (same) page, but if I jump to the next question: the question+answer part is empty (I can only see "next" and "previous".

I tested Chrome+FF. Same problem. Also all 3 standard themes - same problem.
setting: question by question.

Please help!

Thanks a lot,
jup

Dateianhang:

Dateiname: limesurvey...5934.lss
Dateigröße:88 KB
Anhang:

Bitte Anmelden oder Registrieren um an der Konversation teilzunehmen.

Mehr
1 Woche 3 Tage her - 1 Woche 2 Tage her #172168 von Joffm
Joffm antwortete auf das Thema: Language switcher not working
Hi, juppix,

which version do you use?
I tested in 3.13.2. and saw absolutely no problem?

Joffm

BTW: In Dutch there is still German text.


Volunteers are not paid.
Not because they are worthless, but because they are priceless
Letzte Änderung: 1 Woche 2 Tage her von Joffm.
Folgende Benutzer bedankten sich: LouisGac

Bitte Anmelden oder Registrieren um an der Konversation teilzunehmen.

Mehr
1 Woche 2 Tage her #172203 von juppix
juppix antwortete auf das Thema: Language switcher not working
I'm using
LimeSurvey Version
3.14.2
LimeSurvey Build
180807

Bitte Anmelden oder Registrieren um an der Konversation teilzunehmen.

Mehr
1 Woche 2 Tage her #172204 von LouisGac
LouisGac antwortete auf das Thema: Language switcher not working
please, specify your server config, the languages, the strings that are not translated, and screenshots.

Bitte Anmelden oder Registrieren um an der Konversation teilzunehmen.

Mehr
1 Woche 2 Tage her #172208 von juppix
juppix antwortete auf das Thema: Language switcher not working
Hi Louis,

please find the informations attached.

I translated every text. But if I switch the language in the survey the text (question+answer) is "lost" (empty).
See screenshots attached to this post.

I will send you a URL to my survey via personal message.
You can find it in your inbox.

Thanks
jup

Bitte Anmelden oder Registrieren um an der Konversation teilzunehmen.

Mehr
1 Woche 1 Tag her #172226 von juppix
juppix antwortete auf das Thema: Language switcher not working
Hi Louis,
did you receive my personal message?
thanks,
jup

Bitte Anmelden oder Registrieren um an der Konversation teilzunehmen.

Jetzt loslegen!

Melden Sie sich jetzt an, und erstellen Sie in wenigen Minuten Ihre erste Umfrage.

Account einrichten

Abonnieren Sie unseren Newsletter

Abonnieren Sie unseren Newsletter für alle Neuigkeiten rund um LimeSurvey
captcha