Performance issue on setting conditions

Mehr
3 Jahre 6 Monate her #124781 von timyim
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Hi,

We found very slow responses for setting conditions. What should I do for this case? Thanks.

version: 2.05+ 150520

Bitte Anmelden oder Registrieren um an der Konversation teilzunehmen.

LimeSurvey Partners
Mehr
3 Jahre 6 Monate her #124785 von jelo
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
The information you offered is not suitable to even make an educated guess.
Could be a temporary problem with your server. Could be a database problem.
Did you check the problem with different surveys. Create a copy of the survey and create a new survey. Same issue?

You could update LS, but I would encourage you to stay on 2.05 (even though security update weren't fixed there).

The meaning of the word "stable" for users
www.limesurvey.org/forum/development/117...ord-stable-for-users

Bitte Anmelden oder Registrieren um an der Konversation teilzunehmen.

Mehr
3 Jahre 6 Monate her #124812 von holch
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Jelo is right, there is very little information we can work with.

For us to be able to help we would need sem information about your survey, the type of conditions, how many conditions, how big is the survey, do other surveys run fine, is it with a very specific condition or with all conditions, etc.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Bitte Anmelden oder Registrieren um an der Konversation teilzunehmen.

Mehr
3 Jahre 6 Monate her #124840 von timyim
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
The survey is small.
I just have 2 questions. Just set the 2nd question with the condition with 1st one.
It is very slow response once I click "Add condition".
even though I cannot access survey again. I need to close the browser.

Any help? Thanks.

Bitte Anmelden oder Registrieren um an der Konversation teilzunehmen.

Mehr
3 Jahre 6 Monate her #124873 von holch
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
This sounds weird. I don't feel any slow down due to conditions.

Can yu attach the survey with this problem here? I assume that there is something wrong with this survey.

You could also try to export the survey and import it as a new survey again to see if this changes anything.

Or try to recreate the same survey (as it is only 2 questions anyway) and see what happens.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Bitte Anmelden oder Registrieren um an der Konversation teilzunehmen.

Mehr
3 Jahre 6 Monate her #125603 von timyim
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
That is a new survey.


Found condition set (using another browser)


The web browser is still loading for setting condition.
Cannot access survey if we stop the loading. need to close the browser.

Exported survey.

Dateianhang:

Dateiname: limesurvey...5169.lss
Dateigröße:13 KB


export/import with no issue.
Set condition - problem again.

How can I check where is the problem? Thanks.

Bitte Anmelden oder Registrieren um an der Konversation teilzunehmen.

Mehr
3 Jahre 6 Monate her #125618 von tpartner
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
This seems to be a device or browser specific problem. I have tested in Firefox, Chrome, IE and Edge with no problems.

Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Bitte Anmelden oder Registrieren um an der Konversation teilzunehmen.

Mehr
3 Jahre 6 Monate her #125619 von timyim
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Any idea of the issue?

DB? engine? or???

Please advise. Thanks.

Bitte Anmelden oder Registrieren um an der Konversation teilzunehmen.

Mehr
3 Jahre 6 Monate her #125625 von jelo
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
What OS and Browser were used while doing the screenshot?

The meaning of the word "stable" for users
www.limesurvey.org/forum/development/117...ord-stable-for-users

Bitte Anmelden oder Registrieren um an der Konversation teilzunehmen.

Mehr
3 Jahre 6 Monate her #125685 von timyim
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
We have tried 2 OS. Windows Vista and Windows 10.

For Browser, Chrome, IE and Firefox.

I would like to know and troubleshoot with the following:
1. php file that set condition
2. which table to access that set condition.

Please help. Thanks.

Bitte Anmelden oder Registrieren um an der Konversation teilzunehmen.

Mehr
3 Jahre 6 Monate her #125688 von holch
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Tested your questionnaire. No problem at all. All running smooth. Must be some problem with your local installation.

What is the template you are using and do you use a modified admin template?

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Bitte Anmelden oder Registrieren um an der Konversation teilzunehmen.

Mehr
3 Jahre 6 Monate her #125691 von timyim
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Hi, We have customized the template.

Please see the attached for reference. Thanks.

Dateianhang:

Dateiname: template.zip
Dateigröße:106 KB
Anhang:

Bitte Anmelden oder Registrieren um an der Konversation teilzunehmen.

Mehr
3 Jahre 6 Monate her #125721 von timyim
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
I tried using original template, the problem still existed.

any recommendation to check on php program or DB?

Please advise.

Bitte Anmelden oder Registrieren um an der Konversation teilzunehmen.

Mehr
3 Jahre 6 Monate her #125737 von holch
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
I assume that the template you are referring to is the survey template and not the template for the admin area, right? As the problem is not the survey (as far as I understood), but the admin screen locking, I don't think that the survey template will have any impact. But what about the admin interface, has this been modified?

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Bitte Anmelden oder Registrieren um an der Konversation teilzunehmen.

Mehr
3 Jahre 6 Monate her #125739 von timyim
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
I have modify the admin interface.
e.g. Remove the footer, disable user to choose login.....

I will try to install with the same version tomorrow and see if anything help for my problem. Thanks.

Bitte Anmelden oder Registrieren um an der Konversation teilzunehmen.

Jetzt loslegen!

Melden Sie sich jetzt an, und erstellen Sie in wenigen Minuten Ihre erste Umfrage.

Account einrichten

Abonnieren Sie unseren Newsletter

Abonnieren Sie unseren Newsletter für alle Neuigkeiten rund um LimeSurvey
captcha