Issue with html editor (pop up) when I want to edit a question

More
1 week 4 days ago #184346 by anschrei
Hello

I'm using the new version of LS.
When I create a new question I can only write my question in the "normal" box without be able to edit anything (bold, italic, underline, etc.).
When I click on the button "pencil" to edit the question in html, a pop-up appears but it's only a blank window and I can't edit anything (see here a screenshot : https://imgur.com/a/a3r8eiQ )...

How can I have access to the html editor?

Thanks in advance

Please Log in or Create an account to join the conversation.

LimeSurvey Partners
More
1 week 3 days ago #184351 by holch
First of all: "the new version of LS" is not a clear description, because tomorrow the version that was "new" yesterday might be old already. So always copy the full version number (you can find this at the bottom right of your installation) here.

without be able to edit anything (bold, italic, underline, etc.).

You are still able to do that, but you need to put the html code.

There are different options of for the editor that you can choose in the global settings (if you have access):
- WYSYWIG Editor always on
- WYSYWIG Editor always off
- WYSYWIG Editor can be chosen (your case).

To me it looks like your editor is blocked by a firewall or something. Try to switch to always on and see what happens.

There was a time where the editor took a long time until it appeared, but this should have been solved by now. I can't remember what the problema was back then.

Is your site SSL encrypted?

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds
The following user(s) said Thank You: DenisChenu, anschrei

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 week 3 days ago #184370 by tpartner
What browser?

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.
Official LimeSurvey Partner - partnersurveys.com

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 days 4 hours ago #184728 by anschrei
Hello Away I checked with Firefox, Internet Explorer and Chrome.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 days 4 hours ago #184729 by anschrei
Thank you for your answer. The firewall was the issue.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!