Participant filter not working

More
1 month 2 weeks ago #192453 by bizupit
Hello,
as I have not found any helpful information about my issue, I try asking it here:

I have the problem, that I can't filter participants nor change the displayed amount of them in any survey at my LimeSurvey Installation.
(LimeSurvey 3.19.3+191023 on Debian 8 / Apache 2.4.10 / PHP 5.6.40 [migration to a newer system incoming])

So if I enter a value into any field at the top of the participant list and tab out of it, it shows a short loading circle at the right top, then removes the value of the field and shows all participants again.

It's the same with the display ... rows per page, if I try to change it, it always resets to 10.

Tried it with Chrome 77 and Firefox 69

Does anyone know this issue and how fix to it?

Thank you very much in advance!

Please Iniciar sessão or Create an account to join the conversation.

LimeSurvey Partners
More
1 month 2 weeks ago #192454 by Joffm
Hi, I tested in LS 3.20.2, and also php 5.6.

No issue at all.

Original:


Filtered:






And different number of rows.



Sorry, not much help

Joffm


Volunteers are not paid.
Not because they are worthless, but because they are priceless
Attachments:
The following user(s) said Thank You: DenisChenu

Please Iniciar sessão or Create an account to join the conversation.

More
1 month 1 week ago #192559 by jelo
Replied by jelo on topic Participant filter not working

Joffm wrote: Hi, I tested in LS 3.20.2, and also php 5.6.
No issue at all.

The threadstarter mention "participants" but not responses.
So you might have tested the wrong datagrid.

The meaning of the word "stable" for users
www.limesurvey.org/forum/development/117...ord-stable-for-users

Please Iniciar sessão or Create an account to join the conversation.

More
1 month 1 week ago #192561 by bizupit
Well seen, thank you for your response!
I just tested it with responses too, they are also affected in my installation.

Please Iniciar sessão or Create an account to join the conversation.

More
1 month 1 week ago #192562 by Joffm
Oh, my glasses seem to get worse and worse.

But, even in participants table I get correct filtering:
1. Surname:


2. Date of completion (remember to enter the date in MySQL structure "yyyy-mm-dd")


So, there seems to be something strange in your installation, that I am not able to reproduce.

Joffm


Volunteers are not paid.
Not because they are worthless, but because they are priceless
Attachments:
The following user(s) said Thank You: DenisChenu

Please Iniciar sessão or Create an account to join the conversation.

Começar agora!

Basta criar a sua conta e comece a usar o LimeSurvey hoje mesmo.

Registar agora
Subscreva o nosso boletim informativo!

Iniciar sessão