Numeric Matrix: Data is not stored

More
2 months 1 week ago #191833 by fpielage
Hi,

in an active survey we found, that data, which peple type in an multi numeric matrix question, is not saved / stored in the database. So there is not one answer to that question till now.

There is no error message. When you fill in and go to the next page and the go back to the page with this question (button in survey), the data of this question is gone.

The question is the last one on a page. It appears, when a number is typed into the question before. There is a maximal sum, but it doesn't work without this limit.

Any idea, what to do? - Version: 3.19.1+191009

fp








Attachments:

Please Iniciar sessão or Create an account to join the conversation.

LimeSurvey Partners
More
2 months 1 week ago #191834 by tpartner
Can you attach a small sample survey (.lss file) containing only the relevant questions?

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.
Official LimeSurvey Partner - partnersurveys.com

Please Iniciar sessão or Create an account to join the conversation.

More
2 months 1 week ago #191835 by fpielage
Here comes a short lss-file. The error is present.
php version is 7.2

Grüße
fp
Attachments:

Please Iniciar sessão or Create an account to join the conversation.

More
2 months 1 week ago - 2 months 1 week ago #191836 by tpartner
The condition applied to question J03 by the conditions designer is messing with relevance. Please file a bug report.

In the meantime, removing the condition in the conditions designer and applying Expression Manager relevance as below seems to fix the problem.

!is_empty(J02.NAOK)

Here is your sample survey back with that change:

File Attachment:

File Name: limesurvey...5698.lss
File Size:32 KB

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.
Official LimeSurvey Partner - partnersurveys.com
Attachments:
Last edit: 2 months 1 week ago by tpartner.
The following user(s) said Thank You: fpielage

Please Iniciar sessão or Create an account to join the conversation.

More
2 months 1 week ago - 2 months 1 week ago #191837 by fpielage
I see, when I select in conditions designer "greater than" "constant" 0, the result is: > " ". So I select in condition designer: not equel "no answer".

This seems to work. Thank you very much, Tony.

Could I also use: intval(J02.NAOK) > 0 as an expression?

I never did a bug report. What is the relevant information?

Grüße
fp
Last edit: 2 months 1 week ago by fpielage.

Please Iniciar sessão or Create an account to join the conversation.

More
2 months 1 week ago #191848 by jelo

fpielage wrote: I never did a bug report. What is the relevant information?

Provide a short description "Revelance and condition designer not working together".
Attach your LSS export and a link to this thread in the forum.

After submitting the bug report post a link or BUG ID here.

The meaning of the word "stable" for users
www.limesurvey.org/forum/development/117...ord-stable-for-users
The following user(s) said Thank You: tpartner

Please Iniciar sessão or Create an account to join the conversation.

More
2 months 1 week ago #191851 by fpielage
I submitted my first bug report. Thanks for your help!
Bug-ID is 15649

Grüße
fp
The following user(s) said Thank You: tpartner

Please Iniciar sessão or Create an account to join the conversation.

Começar agora!

Basta criar a sua conta e comece a usar o LimeSurvey hoje mesmo.

Registar agora
Subscreva o nosso boletim informativo!

Iniciar sessão