Bienvenue, Invité
Nom d'utilisateur : Mot de passe : Se souvenir de moi

SUJET : Logic Issues

Logic Issues il y a 5 mois 4 jours #101589

  • abryenton
  • Portrait de abryenton
  • Hors ligne
  • Fresh Lemon
  • Messages : 6
  • Karma: 0
Hi,

I just did a fresh install of 2.0 on my live server and the logic doesn't seem to be working at all. It shows the logic attached to the questions but when I test the survey, it's as if the logic wasn't applied.

I exported the survey and imported it into my localhost and the logic works fine!

Any ideas??

Thanks,
Aaron
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

Logic Issues il y a 4 mois 3 semaines #101864

  • abryenton
  • Portrait de abryenton
  • Hors ligne
  • Fresh Lemon
  • Messages : 6
  • Karma: 0
Anybody??
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

Logic Issues il y a 4 mois 3 semaines #101873

  • holch
  • Portrait de holch
  • Hors ligne
  • LimeSurvey Team
  • Messages : 2444
  • Remerciements reçus 254
  • Karma: 94
This sounds odd. As it works on the local server, it must be obviously something wrong on the production server. Did you try to import the survey as another survey to the local server?

If not, I would try to re-install, as it is a fresh install anyway.
Have a look at the manual! It is a really valuable source for information. Here some helpful links:
Manual (EN) | Question Types | Question Attributes | Workarounds

If you found this answer helpful and it saved you some time please consider a donation to the project to keep Limesurvey going!
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.
Modérateurs: ITEd
Temps de génération de la page : 0.143 secondes
Donation Image