Error running limebase/admin for the first time after install - funabaseName?

Plus d'informations
il y a 6 mois 6 jours #180403 par emillerphx
I just installed limesurvey and went to mysight/limesurvey/admin and got an HTTP 500 error.

Looking in the httpd error file I found:

[client 10.0.0.187] PHP Parse error: syntax error, unexpected 'funabaseName' (T_STRING), expecting variable (T_VARIABLE) in /var/www/html/limesurvey/application/controllers/InstallerController.php on line 497

Any suggestions?

Thanks!

Eric

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

LimeSurvey Partners
Plus d'informations
il y a 6 mois 6 jours #180407 par DenisChenu
Where did you get this file ?
I think you must donwload again
github.com/LimeSurvey/LimeSurvey/blob/b5...roller.php#L482-L508
since 2018 october

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand .
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 6 mois 5 jours #180447 par emillerphx
Indeed, my install was munged. I think something is up with my FTP.

Anyhow, I scp'd it over from my windows machine, unziped and Walla! It works.

Thanks!

Eric
Les utilisateur(s) suivant ont remercié: DenisChenu

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Commencez dès maintenant !

Créez simplement un compte et commencez à utiliser LimeSurvey dès aujourd'hui.

Inscrivez-vous maintenant

Inscrivez-vous à notre Newsletter!