Pop-up when editing text fields

Plus d'informations
il y a 7 mois 1 semaine - il y a 7 mois 1 semaine #170937 par elissa
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Hi,
When I edit question text field or text of email template the pop up windows shows: "The document does not contain any accessibility issues". It just pops up every now and then. Is this related to any settting? LS Version 3.13.1+180629, Firefox. Thanks.

Regards

Elzbieta Lesinska
LS voluntary Polish translator and supervisor
Pièces jointes :
Last edit: il y a 7 mois 1 semaine by elissa.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 mois 1 semaine #170942 par DenisChenu
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Are you sure you don't have a browser plugin ?

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 mois 1 semaine #170946 par tpartner
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
It looks like the Accessibility Checker in CKEditor

- ckeditor.com/cke4/addon/a11ychecker
- ckeditor.com/ckeditor-4/accessibility-checker/

...but I have no idea why it is being triggered.

Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 mois 1 semaine #170948 par tpartner
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
...maybe you are hitting the keyboard shortcut Ctrl+Alt+E.

- docs.ckeditor.com/ckeditor4/latest/guide...l#keyboard-shortcuts

Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 mois 1 semaine #170950 par elissa
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Thank you both, I don't have any plugin that can cause this. But I need to check the shortcuts. Actually, I use Alt for Polish specific characters but not together with Ctrl. Nevertheless, this maybe some other combination.

Elzbieta Lesinska
LS voluntary Polish translator and supervisor

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 mois 1 semaine - il y a 7 mois 1 semaine #170951 par elissa
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Yes, this is it. I have configured my keybord to have Polish characters under Command + some characters (e.g. E). This explains everything. Thank you very much.
Cheers

Elzbieta Lesinska
LS voluntary Polish translator and supervisor
Last edit: il y a 7 mois 1 semaine by elissa.
Les utilisateur(s) suivant ont remercié: DenisChenu, LouisGac

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Commencez dès maintenant !

Créez simplement un compte et commencez à utiliser LimeSurvey dès aujourd'hui.

Inscrivez-vous maintenant

Inscrivez-vous à notre Newsletter!