Array text-align left not working....help!

Plus d'informations
il y a 7 ans 2 mois - il y a 7 ans 2 mois #86057 par smurfey002
Hi Everyone

I'm using a modified Default Template.css and can't seem to get the text-align function to work for my arrays. I have only this type of array in my survey (20-something of them). after trying code ive found online and in these forums, nothing seems to work. using 1.92 btw

thanks for the help.

I've attached a picture of what I'd like to align left.

Thanks for the help!!

[attachment:1]test.gif[/attachment]
Fichier attaché :
Dernière édition: il y a 7 ans 2 mois par smurfey002.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

LimeSurvey Partners
Plus d'informations
il y a 7 ans 2 mois #86089 par tpartner
Add the following to the end of template.css:
#limesurvey table.question tbody th.answertext {
    text-align: left;
}

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.
Official LimeSurvey Partner - partnersurveys.com

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 ans 2 mois #86255 par smurfey002
works like a charm....no idea what I missed there.....probably small syntax error.

thanks tony!

+1

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Commencez dès maintenant !

Créez simplement un compte et commencez à utiliser LimeSurvey dès aujourd'hui.

Inscrivez-vous maintenant

Inscrivez-vous à notre Newsletter!