Bienvenue, Invité
Nom d'utilisateur : Mot de passe : Se souvenir de moi

SUJET : problem with Exporting answers ! !

Re: Aw: problem with Exporting answers ! ! il y a 2 ans 8 mois #63929

  • catarch
  • Portrait de catarch
  • Hors ligne
  • Junior Lime
  • Messages : 26
  • Karma: 0
Local Value Master Value
max_execution_time 1200 30
memory_limit 24M 24M

is there any problem with these values ?
my survey has 76 questions and 100 responses so far

is it too big to handle ?
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

Re: Aw: problem with Exporting answers ! ! il y a 2 ans 8 mois #63930

  • holch
  • Portrait de holch
  • Hors ligne
  • LimeSurvey Team
  • Messages : 2444
  • Remerciements reçus 254
  • Karma: 94
What is your error message?
Have a look at the manual! It is a really valuable source for information. Here some helpful links:
Manual (EN) | Question Types | Question Attributes | Workarounds

If you found this answer helpful and it saved you some time please consider a donation to the project to keep Limesurvey going!
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

Re: Aw: problem with Exporting answers ! ! il y a 2 ans 8 mois #63931

  • catarch
  • Portrait de catarch
  • Hors ligne
  • Junior Lime
  • Messages : 26
  • Karma: 0
File not found

Firefox can't find the file at _________/__/admin/admin.php?action=exportresults

Check the file name for capitalization or other typing errors.
Check to see if the file was moved, renamed or deleted.




from opera browser the message is

"Remote server or file not found

Check that the address is spelled correctly, or try searching for the site."
Dernière édition: il y a 2 ans 8 mois par catarch.
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

Re: Aw: problem with Exporting answers ! ! il y a 2 ans 8 mois #63933

  • holch
  • Portrait de holch
  • Hors ligne
  • LimeSurvey Team
  • Messages : 2444
  • Remerciements reçus 254
  • Karma: 94
Well, it doesn't seem like the problem is the setting then, but it seems like your installation is incomplete.
Have a look at the manual! It is a really valuable source for information. Here some helpful links:
Manual (EN) | Question Types | Question Attributes | Workarounds

If you found this answer helpful and it saved you some time please consider a donation to the project to keep Limesurvey going!
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

Re: Aw: problem with Exporting answers ! ! il y a 2 ans 8 mois #63934

  • catarch
  • Portrait de catarch
  • Hors ligne
  • Junior Lime
  • Messages : 26
  • Karma: 0
the problem I mentioned happened suddenly after 20 days of normal performance. I was exporting the responses twice per day without any problem. I didnt change anything in the survey or the settings, my brother didnt change anything in the server settings and SUDDENLY one day it doesnt work !!!!

if there was a problem in the installation I wouldnt have been able to export the responses from the very first day, right ?
this is not my case..

another idea/solution please ???
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

Re: Aw: problem with Exporting answers ! ! il y a 2 ans 8 mois #63935

  • holch
  • Portrait de holch
  • Hors ligne
  • LimeSurvey Team
  • Messages : 2444
  • Remerciements reçus 254
  • Karma: 94
Hmmm, strange. Did you do an update/upgrade?
Have a look at the manual! It is a really valuable source for information. Here some helpful links:
Manual (EN) | Question Types | Question Attributes | Workarounds

If you found this answer helpful and it saved you some time please consider a donation to the project to keep Limesurvey going!
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

Re: Aw: problem with Exporting answers ! ! il y a 2 ans 8 mois #63936

  • catarch
  • Portrait de catarch
  • Hors ligne
  • Junior Lime
  • Messages : 26
  • Karma: 0
it is really strange...
no I didnt do any update/upgrade, and to be honest I would prefer not to try it because the survey is running and it will be running until the end of september and I am afraid of something unexpected...
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

problem with Exporting answers ! ! il y a 5 mois 3 semaines #100994

  • opan_4
  • Portrait de opan_4
  • Hors ligne
  • Fresh Lemon
  • Messages : 4
  • Karma: 0
Hi,

same problem,
please help me to solve this problem, what should I repair
hc458cb4.JPG



Thanks
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

problem with Exporting answers ! ! il y a 5 mois 3 semaines #101010

  • holch
  • Portrait de holch
  • Hors ligne
  • LimeSurvey Team
  • Messages : 2444
  • Remerciements reçus 254
  • Karma: 94
The URL looks really strange. Is this on a server on the internet or on your local machine? Because there should be something like Localhost if later, or an IP address or domain if on the internet.
Have a look at the manual! It is a really valuable source for information. Here some helpful links:
Manual (EN) | Question Types | Question Attributes | Workarounds

If you found this answer helpful and it saved you some time please consider a donation to the project to keep Limesurvey going!
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

problem with Exporting answers ! ! il y a 5 mois 3 semaines #101012

  • opan_4
  • Portrait de opan_4
  • Hors ligne
  • Fresh Lemon
  • Messages : 4
  • Karma: 0
This occurs on the local computer,
URL as shown above http://localhost/survey/

what should I repair ?
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.
Modérateurs: ITEd
Temps de génération de la page : 0.144 secondes
Donation Image