imported survey error 'empty group' when each group has questions

Plus d'informations
il y a 1 mois 1 semaine #194376 par suselko
I have the attached test survey. When I import it into LS it imports OK but the summary says there are two groups and only one question. Accordingly when I try to preview it is says 'there are groups that do not have questions'. I'd be grateful if anyone could spot where the problem is.
Pièces jointes :

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

LimeSurvey Partners
Plus d'informations
il y a 1 mois 1 semaine #194383 par Joffm
Hi,
please attach an lss export of your survey.

Joffm


Volunteers are not paid.
Not because they are worthless, but because they are priceless

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 1 mois 1 semaine #194385 par suselko
Hi Joffm, the lss version is attached. Thanks
Pièces jointes :

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 1 mois 1 semaine #194389 par holch
Also, which version of LS are you exporting FROM and TO?

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 1 mois 1 semaine #194390 par holch
I imported the LSS into LimeSurvey Version 3.22.5+200218 and no error message what so ever.

When does the problem occur? When using the TXT file? Maybe a problem with the TXT import and Export?

OK, now i get the error. It is not upon importing, it is upon previewing. Seemed to have overlooked this.

When looking in the question logic file I only see one question and one group, but the question has errors, maybe this triggers the error.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 1 mois 1 semaine - il y a 1 mois 1 semaine #194391 par holch
And when looking into the structure tab I see that there are two groups, only one contains a question.

So there you go. The error message says it all. Either delete the group with no question or put a question into the group.

Looking at the survey logic file again, it seems like LS does not recognize the question in the first group as a questions, probably due to the errors. However, I think it is worth to create a bug report, because even if the question is with errors, LS should still show it as a question and allow to edit it.


I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds
Pièces jointes :
Dernière édition: il y a 1 mois 1 semaine par holch.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 1 mois 1 semaine #194397 par suselko
Thanks, I should have checked the survey logic file. I have copied a chunky bit of Javascript from the LS forum and pasted it into a txt file (actually an Excel unicode txt) that I subsequently imported into LS, but obviously LS did not like it. It works OK when I paste that script using the main LS interface.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Commencez dès maintenant !

Créez simplement un compte et commencez à utiliser LimeSurvey dès aujourd'hui.

Inscrivez-vous maintenant

Inscrivez-vous à notre Newsletter!