Questions not displaying properly

Plus d'informations
il y a 1 mois 2 semaines #185302 par LSSSurvey1
Hi Guys,
i am using Lime Survey Beta Version 4.
one of my current surveys is not displaying properly, I attached the lss file and a screenshot of the problem.
i tried to change the sub_question width too to resolve the problem but got an error message saying "Question could not be stored, reload page".

any help please ?
Pièces jointes :

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

LimeSurvey Partners
Plus d'informations
il y a 1 mois 2 semaines #185303 par DenisChenu
Really sorry …

But except return back to 3.X version : this is impossible to fix 4.0 develop version currently …

Even other LimeSurvey developper can not work on develop currently

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand .
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 1 mois 2 semaines #185305 par LSSSurvey1
nothing impossible ^ _ ^ , maybe challenging but not impossible.
i reached out to the support and they told me to put the lss file here for volunteers and developers to challenge and try to find a solution.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 1 mois 2 semaines #185306 par cdorin
Réponse de cdorin sur le sujet Questions not displaying properly
Will check if I can find any workaround.

Till then, maybe there is one partner that has already developed a tool for LimeSurvey 4 which would allow your current database to be moved to a 3.17.x instance. If not, perhaps a tool like that can be developed. The list of LimeSurvey Partners can be found here: limesurvey.com .

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 1 mois 2 semaines #185307 par ollehar
Réponse de ollehar sur le sujet Questions not displaying properly
You should report a bug in the bug tracker. Thank you.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 1 mois 2 semaines #185322 par LSSSurvey1
i restored from a backup and now i am back to version 3..
thanks for all your helps.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Commencez dès maintenant !

Créez simplement un compte et commencez à utiliser LimeSurvey dès aujourd'hui.

Inscrivez-vous maintenant

Inscrivez-vous à notre Newsletter!