Map Search Box not showing

Plus d'informations
il y a 7 mois 5 jours - il y a 7 mois 5 jours #171045 par lalato
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
I'm trying to use Short Free Text with a Map to capture location data. When I first created the question, there was a search box above the map followed by Latitude and Longitude fields. Now, suddenly, the search box has mysteriously vanished. The map and lat/long boxes are still there.

Any idea how I get it back?

Thanks!
LS 3.13.2+180709
Last edit: il y a 7 mois 5 jours by lalato.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 mois 5 jours #171050 par DenisChenu
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
What map typ you use ? Can you look at your javascript console log (can be shown with F12 with firefox)

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 mois 5 jours #171129 par lalato
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Map: OpenStreetMap.
OS: MacOS 10.13.5

One thing I noticed this morning... It appears to be working in Safari, but not in Firefox or Chrome.

In the Firefox Console, I see several CSS warnings, but nothing else.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 mois 4 jours #171138 par DenisChenu
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Can you give us a link to a simple survey with just the map ?
To see if we have issue too or not.

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 mois 4 jours #171146 par lalato
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Here's a link to a single question survey with just one short text question and map.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 mois 4 jours #171148 par Joffm
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Hi, lalato,

there is no link.

Joffm


Volunteers are not paid.
Not because they are worthless, but because they are priceless
Les utilisateur(s) suivant ont remercié: DenisChenu

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 mois 4 jours #171193 par lalato

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 mois 4 jours #171215 par DenisChenu
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Oh … sh… something only on Mac …

Sorry … no solution for me … (it work or firefox and chromium).

Maybe report the issue to the bug tracker

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 mois 4 jours #171225 par lalato
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
I have submitted a bug report.

This is such a strange issue. It was working before in Safari, but now it doesn't work for me in any browser.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 6 mois 3 semaines #171560 par lalato
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
This appears to be an encryption issue.

When LS is setup with https OpenStreetMap doesn't display the search box. When it is set up without encryption the search box displays without issue.

There could also be some MacOS related component here, but the workaround for me (at least for OpenStreetMaps search box) is to run the survey without https.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 6 mois 3 semaines #171571 par DenisChenu
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Hi,

Sorry : it's for search box, right, currently we disable it for https, we need to update to another API .

github.com/LimeSurvey/LimeSurvey/blob/30.../scripts/map.js#L226

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 6 mois 3 semaines #171629 par lalato
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
What is strange to me is that there are times when it appears to work fine with https, but other times it doesn't.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 2 mois 1 jour #178382 par lalato
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Sorry to resurrect an old thread, but wondering if any changes have been made or if there are any new map APIs available for use?

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 2 mois 1 jour #178391 par DenisChenu
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
4 montsh : not so old, else : no update on this issue

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Commencez dès maintenant !

Créez simplement un compte et commencez à utiliser LimeSurvey dès aujourd'hui.

Inscrivez-vous maintenant

Inscrivez-vous à notre Newsletter!