Images don't show up correctly

Plus d'informations
il y a 1 semaine 3 jours #169829 par KMB_Janine
KMB_Janine a créé le sujet : Images don't show up correctly
Hello everybody,

I created a Radio List question, so that the answer options are a few pictures of which the participant can choose one as an answer.

Now I have uploaded a picture into the local server with a local URL and also tried to upload a picture from an external URL. Both times the upload works, but on the screen the picture is not right, see screenshots. Is there something wrong with the settings I chose? One time it worked out and the picture appeared on the screen, but still there was a big frame around it and some code written around it, though i chose exactly the same settings.

Thank you in advance!
Greetings, Janine

Pièces jointes :

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 1 semaine 3 jours #169841 par tpartner
tpartner a répondu au sujet : Images don't show up correctly
It looks to me like you are using the "image_select" theme. If so, you don't need the <img /> tag in the answer text, simply put in the relative path to the image.




Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.
Pièces jointes :

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 5 jours 6 heures #170029 par KMB_Janine
KMB_Janine a répondu au sujet : Images don't show up correctly
Thanks a million! I got it now. Thanks! As I can't really change the image size though, I know did a normal single-choice question and instead of entering the answer, I inserted the link to the image. Works perfectly!

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Commencez dès maintenant !

Créez simplement un compte et commencez à utiliser LimeSurvey dès aujourd'hui.

Inscrivez-vous maintenant

Inscrivez-vous à notre Newsletter!