Array question is not working on Limesurvey 3.7.2

Plus d'informations
il y a 5 mois 4 jours #168619 par LMAssuncao2
LMAssuncao2 a créé le sujet : Array question is not working on Limesurvey 3.7.2
Hi guys! I'm trying to create an array question on Limesurvey. When I create the question using the option Array -> 5 point choice, it works. But the problem is that: I need to create a semantic differential scale with 10 points and labels on both sides. Using the 10 point scale array, the separator | not works, and using the option Array I receive a message like in the figure "Message Error" attached. I also tried to import an array, but after the import, when I click to see the question a white screen appears on the browser. I'm using LimeSurvey 3.7.2.
Pièces jointes :

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 5 mois 4 jours #168624 par ollehar
ollehar a répondu au sujet : Array question is not working on Limesurvey 3.7.2
Can you please enable config => 2 in config.php and post the full error message?

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 5 mois 4 jours #168625 par holch
holch a répondu au sujet : Array question is not working on Limesurvey 3.7.2
I can not confirm the other errors, but I can confirm that for the 10 point choice the "|" has no effect.


I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds
Pièces jointes :
Les utilisateur(s) suivant ont remercié: LMAssuncao2

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 5 mois 4 jours - il y a 5 mois 4 jours #168628 par LMAssuncao2
LMAssuncao2 a répondu au sujet : Array question is not working on Limesurvey 3.7.2
What is the path of this file? I cannot find it.
Dernière édition: il y a 5 mois 4 jours par LMAssuncao2.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 5 mois 4 jours #168630 par Joffm
Joffm a répondu au sujet : Array question is not working on Limesurvey 3.7.2
/application/config.


Volunteers are not paid.
Not because they are worthless, but because they are priceless
Les utilisateur(s) suivant ont remercié: LMAssuncao2

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 5 mois 4 jours - il y a 5 mois 4 jours #168632 par LMAssuncao2
LMAssuncao2 a répondu au sujet : Array question is not working on Limesurvey 3.7.2
The prints of the message error after the configuration = 2 are attached.
Pièces jointes :
Dernière édition: il y a 5 mois 4 jours par LMAssuncao2.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 5 mois 4 jours #168634 par LouisGac
LouisGac a répondu au sujet : Array question is not working on Limesurvey 3.7.2
ok not a big deal, it will be fixed in next release
just add the subquestions to your question, and it will work.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 5 mois 4 jours #168636 par LMAssuncao2
LMAssuncao2 a répondu au sujet : Array question is not working on Limesurvey 3.7.2
The subquestions are added but the same error persists. The image attached shows the subquestions for a 5 point scale. The only option that doesn't work is the array option.
Pièces jointes :

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 5 mois 4 jours #168637 par holch
holch a répondu au sujet : Array question is not working on Limesurvey 3.7.2

ok not a big deal, it will be fixed in next release
just add the subquestions to your question, and it will work.

Also the issue with "|" not working with the "Array (10 point choice)" question type?

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 5 mois 4 jours #168638 par holch
holch a répondu au sujet : Array question is not working on Limesurvey 3.7.2

The subquestions are added but the same error persists. The image attached shows the subquestions for a 5 point scale. The only option that doesn't work is the array option.


It worked for me, so there must be something wrong either with your installation or with your survey. Make a copy of the survey and see if the problem persists.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 5 mois 4 jours #168639 par LMAssuncao2
LMAssuncao2 a répondu au sujet : Array question is not working on Limesurvey 3.7.2
I made the copy and the error persisted. What version of LimeSurvey are you used? I think I am going to install an older version of LimeSurvey.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 5 mois 4 jours #168640 par holch
holch a répondu au sujet : Array question is not working on Limesurvey 3.7.2
Going to an older version will most probably not help, because I am using the same version as you do an it works fine. So it must be something with your specific setup.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 5 mois 4 jours #168641 par LMAssuncao2
LMAssuncao2 a répondu au sujet : Array question is not working on Limesurvey 3.7.2
I am going to download and reinstall all the setup to see if works.

Can you post the .lsq file of the question that you created for me try to import and see if works?

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 5 mois 4 jours - il y a 5 mois 4 jours #168642 par holch
holch a répondu au sujet : Array question is not working on Limesurvey 3.7.2
Of course: Here a .lsq, .lsg and .lss file for you to test. I had to zip the .lsq file, because somehow the forum software does not allow the upload of .lsq files (will file a bug report for this!).

My Limesurvey version is Version 3.7.2+180508.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds
Pièces jointes :
Dernière édition: il y a 5 mois 4 jours par holch.
Les utilisateur(s) suivant ont remercié: LMAssuncao2

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 5 mois 4 jours - il y a 5 mois 4 jours #168643 par LMAssuncao2
LMAssuncao2 a répondu au sujet : Array question is not working on Limesurvey 3.7.2
Guys, I imported the model posted by holch and it worked! I have other issues but I will open a new topic because is not related to this subject. Thank you guys for the attention!
Dernière édition: il y a 5 mois 4 jours par LMAssuncao2.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Commencez dès maintenant !

Créez simplement un compte et commencez à utiliser LimeSurvey dès aujourd'hui.

Inscrivez-vous maintenant

Inscrivez-vous à notre Newsletter!