Label sets not fetching/saving

Plus d'informations
il y a 3 ans 8 mois #112890 par Anurag01
Anurag01 a créé le sujet : Label sets not fetching/saving
On any options-based question, if I go to edit the answer options, click the "Save as label set" button, and on the resulting dialog attempt to save it as a new label set, nothing happens. Also, the dropdown in "Replace existing label set" option on that dialog is always empty even though we have lots of label sets that were created when we hadn't upgraded Limesurvey from v1.92+ to v2.05.

PFA the screenshot of Ajax requests captured by Firebug for when I attempted to save a new label set.

Installation Details
Limesurvey v2.05
Windows Server 2008
SQL Server 2008R2

Pièces jointes :

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 3 ans 8 mois #112892 par Anurag01
Anurag01 a répondu au sujet : Label sets not fetching/saving
I guess my issue is not very different from this:
www.limesurvey.org/en/forum/installation...ve-label-sets#104016

But sadly, that above query is unanswered.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 3 ans 8 mois #112924 par tpartner
tpartner a répondu au sujet : Label sets not fetching/saving
I can't reproduce that with the latest version. Can you please update to the latest build and retest?

Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 3 ans 8 mois #112925 par Anurag01
Anurag01 a répondu au sujet : Label sets not fetching/saving
Uh, oh. Before we decide to update, I'll need to be sure on whether this is a known issue as our database is huge and upgrading requires several approvals.

Did you test against Windows/SQL Server environment? I have a feeling that this is a SQL Server specific issue.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 3 ans 8 mois #112926 par tpartner
tpartner a répondu au sujet : Label sets not fetching/saving
No, I don't use Windows servers.

But I seem to remember some JS bugs with the dialogs fixed in the last couple of months.


.

Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Commencez dès maintenant !

Créez simplement un compte et commencez à utiliser LimeSurvey dès aujourd'hui.

Inscrivez-vous maintenant

Inscrivez-vous à notre Newsletter!