"End url" not working

Plus d'informations
il y a 7 ans 5 mois #78440 par bis
"End url" not working a été créé par bis
Hi I have an active survey on Limesurvey "Version 1.92+ Build 120330" here:

www.centaur2.co.uk/fs/survey/index.php?sid=23246&lang=en

I have defined the "End url" as " www.fundweb.co.uk " and selected "Yes" for "Automatically load URL when survey is complete".

However when the survey is submitted it keeps trying to go to the home url of the survey " www.centaur2.co.uk/fs/survey/index.php " and loading a blank page on the browser.

Does anybody have any idea how I can get the End url which I have defined to load on submission of the survey which I have also defined?

Thanks a lot

Bis

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

LimeSurvey Partners
Plus d'informations
il y a 7 ans 5 mois #78444 par DenisChenu
Réponse de DenisChenu sur le sujet "End url" not working
Hello,

You put the http:// with the url ?

like this
http://example.com

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand , plugin development .
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 ans 5 mois #78445 par bis
Réponse de bis sur le sujet "End url" not working
Yes I put in the "http://".

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 ans 5 mois - il y a 7 ans 5 mois #78446 par bis
Réponse de bis sur le sujet "End url" not working
sorry yes i put in the http:// and also the www.
Dernière édition: il y a 7 ans 5 mois par bis.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 ans 5 mois #78463 par DenisChenu
Réponse de DenisChenu sur le sujet "End url" not working
Can you deactivate the autoloadurl in the survey setting ?

To see what information goes on end url.

And what is the LS version ?

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand , plugin development .
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 ans 5 mois #78511 par bis
Réponse de bis sur le sujet "End url" not working
I have deactivated Autoload url.

On submission the form still goes to the same url:

www.centaur2.co.uk/fs/survey/index.php

The LS version is Version 1.92+ Build 120330

Thanks

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 ans 5 mois #78512 par DenisChenu
Réponse de DenisChenu sur le sujet "End url" not working

bis écrit: I have deactivated Autoload url.

On submission the form still goes to the same url:

www.centaur2.co.uk/fs/survey/index.php

The LS version is Version 1.92+ Build 120330

Thanks

Yep,

I see, then it's another problem in your installation or in your survey. Did you have another survey ?
Did it work when the survey is deactivated (testing survey) ?

Did you have access on the server log ?

Denis

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand , plugin development .
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 ans 5 mois - il y a 7 ans 5 mois #78513 par bis
Réponse de bis sur le sujet "End url" not working
I don't have another survey in this version because we only installed this version last week.

I have a separate install of version 1.72 which works fine.

How do I check if it is a problem with the installation?

I have access to the installation - where do I find the server logs?

Is there a way of editing any files to make the submission redirect to a chosen url?

Thanks
Dernière édition: il y a 7 ans 5 mois par bis.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 ans 5 mois #78516 par DenisChenu
Réponse de DenisChenu sur le sujet "End url" not working
Hello,

1.72 is pretty old, there are a lot of modification :).

Can you create a "very simple" survey with just one or two question and try if you have the same issue ?
For the server log : maybe /var/log/apache ? I can't tell.

Denis

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand , plugin development .
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 ans 5 mois #78519 par bis
Réponse de bis sur le sujet "End url" not working
Yes very old - I guess we were using the old adage "if it ain't broke don't fix it" ;-)

I created a very simple survey here:

www.centaur2.co.uk/fs/survey/index.php?sid=34574&lang=en

I set an end url and tried it with "automatically load url when survey complete" both on and off. Same result I am afraid.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 ans 5 mois #78521 par c_schmitz
Réponse de c_schmitz sur le sujet "End url" not working
Seems it is broken now ;) Time to update :).

Best regards

Carsten Schmitz
LimeSurvey project leader

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 ans 5 mois #78523 par bis
Réponse de bis sur le sujet "End url" not working
I am using Limesurvey "Version 1.92+ Build 120330".

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 ans 5 mois #78525 par c_schmitz
Réponse de c_schmitz sur le sujet "End url" not working
Latest version is Build 120412.

Best regards

Carsten Schmitz
LimeSurvey project leader

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 ans 5 mois #78527 par bis
Réponse de bis sur le sujet "End url" not working
I have updated to the latest version. Same problem.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 ans 5 mois #78533 par DenisChenu
Réponse de DenisChenu sur le sujet "End url" not working

bis écrit: www.centaur2.co.uk/fs/survey/index.php?sid=34574&lang=en

I set an end url and tried it with "automatically load url when survey complete" both on and off. Same result I am afraid.

Euh ...

It work for me :)

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand , plugin development .
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Commencez dès maintenant !

Créez simplement un compte et commencez à utiliser LimeSurvey dès aujourd'hui.

Inscrivez-vous maintenant

Inscrivez-vous à notre Newsletter!