Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Performance problems? Update now!

Performance problems? Update now! 3 years 2 months ago #88473

  • c_schmitz
  • c_schmitz's Avatar
  • Offline
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 921
  • Thank you received: 131
  • Karma: 96
Article cannot be shown
Best regards

Carsten Schmitz
LimeSurvey project leader
The administrator has disabled public write access.

Performance problems? Update now! 3 years 2 months ago #89168

  • vipgroup
  • vipgroup's Avatar
  • Offline
  • Senior Lime
  • Posts: 66
  • Thank you received: 11
  • Karma: 8
Good day,
It seems, that ComfortUpdate is not working correctly. I have Version 2.00+ Build 121030, and when I try to check for updates, I have answer, that "There is currently no newer LimeSurvey version available". Have I use Manual update?
BR, Andrew
The administrator has disabled public write access.

Performance problems? Update now! 3 years 2 months ago #89191

  • c_schmitz
  • c_schmitz's Avatar
  • Offline
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 921
  • Thank you received: 131
  • Karma: 96
121030 does not check properly for updates. You will have to update manually for that build.
Best regards

Carsten Schmitz
LimeSurvey project leader
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: vipgroup

Performance problems? Update now! 3 years 2 months ago #89505

  • Dennis
  • Dennis's Avatar
  • Offline
  • Fresh Lemon
  • Posts: 12
  • Thank you received: 1
  • Karma: 0
Does this also aplies to 1.92+?
The administrator has disabled public write access.

Performance problems? Update now! 3 years 2 months ago #89534

  • c_schmitz
  • c_schmitz's Avatar
  • Offline
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 921
  • Thank you received: 131
  • Karma: 96
No, only 2.0.
Best regards

Carsten Schmitz
LimeSurvey project leader
The administrator has disabled public write access.

Performance problems? Update now! 3 years 2 months ago #89588

  • pgasper
  • pgasper's Avatar
  • Offline
  • Fresh Lemon
  • Posts: 5
  • Karma: 0
After updating I can no longer add new sub-questions to questions. In a new survey/question clicking the '+' symbol does nothing. I can't add new label sets. Nor do clicking 'predefined labels sets...' 'quick add' or 'save as label set' do anything. Trying to delete subquestion from an existing question also does nothing.

When I tried to create a new labelset through the interface I see no buttons for creating labels except 'quick add', which does nothing. When I try to save this empty label set it says "Can't update labels because you are using duplicated codes".

I upgraded from limesurvey200plus-build121106
The administrator has disabled public write access.

Performance problems? Update now! 3 years 2 months ago #89590

  • c_schmitz
  • c_schmitz's Avatar
  • Offline
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 921
  • Thank you received: 131
  • Karma: 96
Try clearing your browser cache.
Best regards

Carsten Schmitz
LimeSurvey project leader
The administrator has disabled public write access.

Performance problems? Update now! 3 years 2 months ago #89592

  • pgasper
  • pgasper's Avatar
  • Offline
  • Fresh Lemon
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Ok. I don't have this problem in Epiphany (which I started up); just in Firefox 14.01 when was open before the update. I'll try restarting Firefox and see what happens.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.153 seconds