Admin Login 404 Error After Upgrade

More
2 years 11 months ago - 2 years 11 months ago #114509 by yaani
yaani created the topic: Admin Login 404 Error After Upgrade
Hi,

I had Lime Survey 2.0 installed & everything worked fine.

I upgraded to 2.05 build 141113 & the front end works fine.

I get a 404 Error, page not found, when I access the admin panel via mywebsiteaddress.com/~surveys/admin

However if I enter mywebsiteaddress.com/~surveys/admin.php I get the admin login screen (it redirects to example.com/~surveys/index.php/admin/authentication/sa/login

After I login everything works fine.

Can anyone tell me why I am getting a 404 error for example/~surveys/admin ?

The .htaccess file has the following

<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine on

# if a directory or a file exists, use it directly
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

# otherwise forward it to index.php
RewriteRule . index.php
</IfModule>
# General setting to properly handle LimeSurvey paths
# AcceptPathInfo on
Last Edit: 2 years 11 months ago by DenisChenu. Reason: Usage of example.com, precedent url link to a bad website

Please Log in to join the conversation.

More
2 years 11 months ago #114510 by yaani
yaani replied the topic: Admin Login 404 Error After Upgrade
When I upgraded from 2.0 to 2.05 I deleted all the files except the upload folder & the application/config/config.php file. I then uploaded the 05 zip file limesurvey205plus-build141113.zip & extracted it.

I renamed the installer directory, I got a message about updating the database I clicked to update it.

Everything is working excpet the url for admin but if I change the url to admin/index.php that works.

Was I supposed to go through the installation process for the upgrade instead of renaming the installer folder?

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now