Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

Unsolvable installation problem

More
2 years 8 months ago #107914 by LoKa
After many many hours trying to installate the lime package I have given up.
How can I continue?
LoKa
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
2 years 8 months ago #107918 by holch
I can't see any problem really. Could you describe your problem?

Seems like Apache has started as it should, so I think to help, we would need a little bit more information.

I assume that you are trying to install the XAMPP package that includes Limesurvey?

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
2 years 8 months ago #107920 by Ben_V
Hi,
there is some other old post about this issue...

Note: I think it's better to install LS in a subdirectory of localhost (e.g. localhost/limesurvey) ;)

Benoît

EM Variables => bit.ly/1TKQyNu | EM Roadmap => bit.ly/1UTrOB4
All LS releases => bit.ly/1VMuTDu | 2.06lts => bit.ly/1Qv44A1
Demo surveys => goo.gl/HuR6Xe (already included in /docs/demosurveys)

Please Log in to join the conversation.

More
2 years 8 months ago #107939 by Ben_V
Related new post

Benoît

EM Variables => bit.ly/1TKQyNu | EM Roadmap => bit.ly/1UTrOB4
All LS releases => bit.ly/1VMuTDu | 2.06lts => bit.ly/1Qv44A1
Demo surveys => goo.gl/HuR6Xe (already included in /docs/demosurveys)

Please Log in to join the conversation.

More
2 years 8 months ago #108026 by LoKa
Thanks for your answer. Here some more information:

Apache has started. It seems that mysql has started, too.
I'm trying to install the XAMPP package including Limesurvey.
There seems to be a problem with the post-installation setup of imesurvey (the PHP error in the screenshot). Maybe it's related to Windows 7 as written in the forum post linked by Ben_V.
After the installation completes the following localhost webpage is opened in the web browser:
URL
On this page an error is shown:
ERROR
It looks like XAMPP was installed successfully but limesurvey was somehow not configured.
I couldn't find any log files with anything relating to the error.
Do I need to switch on logging? Or is there any way to get more information about the error?

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form